طرز تهیه شیرینی اکلر به روش فرانسوی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک اسفنجی ساده و پف دار مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک اسفنجی ساده کیک اسفنجی یکی از پر مصرف ترین کیک ها در جهان است که به عنوان پایه برای انواع …
طرز تهیه توپک بیسکویتی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه توپک بیسکویتی توپک بیسکویتی یکی از انواع شرینی های خوشمزه و مجلسی است که با مواد و رسپی های متنوعی درست …
طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه کوکو پنیر کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، این کوکو …
طرز تهیه شیرینی اکلر
شیرینی اکلر یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه فرانسوی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی اکلر در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی اکلر | |
آرد | ۱ پیمانه |
آب | ۱ پیمانه |
کره | ۱۲۵ گرم |
نمک | ۱ پنس |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۴ عدد |
مواد لازم برای کرم | |
شیر | ۲ پیمانه |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۵ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۲ و نیم قاشق غذاخوری |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
کرم شانتی | ۱ بسته |
طرز تهیه شیرینی اکلر
مرحله اول
برای تهیه شیرینی اکلر فرانسوی ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج می کنیم، سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم کره با دمای محیط هماهنگ شده و کاملا نرم شود.
مرحله دوم
حالا آب را به همراه کره درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه نمک را به همراه وانیل به مخلوط آب و کره اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله آرد را درون الک می ریزیم و درون قابلمه حاوی آب و کره الک می کنیم، سپس به صورت مداوم مخلوط می کنیم تا خمیر درون قابلمه جمع شود. در ادامه خمیر را روی حرارت به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم.
مرحله چهارم
حالا خمیر را از روی حرارت بر می داریم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه پس از سرد شدن خمیر، تخم مرغ ها را دانه دانه به آن اضافه می کنیم و با همزن برقی هم می زنیم تا خمیری نرم و چسبنده حاصل شود.
مرحله پنجم
در این مرحله فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیر را درون قیف ماسوره ای با سر ماسوره ساده می ریزیم.
مرحله ششم
حالا خمیر را درون سینی فر پایپ می کنیم، سپس سینی را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم درون فر بمانند تا پخته و طلایی شوند. در ادامه زمانی که پایه شیرینی کاملا پخته شد درب فر را حدود ۳۰ دقیقه باز نمی کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله اجازه می دهیم پایه شیرینی درون فر کاملا خنک شود. در ادامه پس از گذشت این زمان سینی را زا فر خارج می کنیم، سپس پایه های شیرینی را از وسط به ۲ نیمه مساوی تقسیم می کنیم.
مرحله هشتم
حالا کرم شیرینی را آماده می کنیم برای این منظور ابتدا زرده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ جدا می کنیم، سپس به همراه شیر درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
مرحله نهم
در این مرحله شکر را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا ذرات شکر درون آن حل شود. در ادامه آرد را به همراه نشاسته ذرت درون الک می ریزیم و روی مخلوط زرده تخم مرغ الک می کنیم.
مرحله دهم
حالا مخلوط شیر را هم می زنیم تا مواد ترکیب شده، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا مواد به غلظت برسد. در ادامه زمانی که کرم کاملا غلیظ شد پودر کرم شانتی را اضافه می کنیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله کرم را به مدت ۵ دقیقه دیگر روی حرارت هم می زنیم، سپس از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه کرم شیرینی را درون قیف می ریزیم و روی یک لایه از پایه شیرینی ها پایپ می کنیم.
مرحله دوازدهم
در نهایت یک پایه شیرینی روی کرم قرار می دهیم و روی آن را به دلخواه با سس شکلات یا شکلات آب شده تزئین می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- mazeh_ha