طرز تهیه شیرینی مرنگ پفکی در رنگ های متنوع مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک موزی ساده و خوشمزه به صورت مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک موز کیک موز یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می …
طرز تهیه شیرینی پادرازی خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی پادرازی شیرینی پادرازی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای …
طرز تهیه شیرینی لوتکا خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی لوتکا شیرینی لوتکا یکی از شیرینیهای خوشمزه و بینالمللی است که رقیب سختی برای شیرینی دانمارکی بهشمار میآید و بافت …
طرز تهیه شیرینی مرنگ پفکی
شیرینی مرنگ یکی از انواع شیرینی های ساده و پفکی خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی مرنگ پفکی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی مرنگ | |
سفیده تخم مرغ | ۱۰۰ گرم |
شکر دانه ریز | ۲۰۰ گرم |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل یا پودر هل | نوک قاشق چایخوری |
رنگ خوراکی ژله ای | به صورت دلخواه |
طرز تهیه شیرینی مرنگ پفکی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی مرنگ پفکی ابتدا سفیده تخم مرغ را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شود. در ادامه شکر را به همراه آب لیمو ترش و پودر هل یا وانیل به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مواد را با دور تند همزن به اندازه ای مخلوط می کنیم که بافت مواد کشدار و غلیظ شود و رد پره های همزن روی مواد باقی بماند. در ادامه مایه شیرینی را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و در ۴ کاسه جداگانه می ریزیم.
مرحله سوم
حالا روی هر کدام از مایه های شیرینی رنگ دلخواه خود را می ریزیم و کمی با همزن مخلوط می کنیم تا رنگ مواد کاملا یکدست شود. در صورتی که رنگ خوراکی ژله ای نداشته باشیم می توانیم از رنگ های طبیعی استفاده کنیم.
مرحله چهارم
به طور مثال می توانیم از مقداری زعفران دم کرده، پودر چغندر قرمز، پودر کاکائو و رنگ دهنده های دیگر طبیعی برای رنگی شدن شیرینی ها استفاده کنیم. در ادامه هر کدام از مایه های شیرینی را درون یک قیف یک بار مصرف می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله یک سینی فلزی انتخاب می کنیم و درون آن را با کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می دهیم. سپس با قیف مایه شیرینی را روی کاغذ روغنی پایپ می کنیم. در ادامه سینی را روی بخار یا شوفاژ قرار می دهیم.
مرحله ششم
حدودا ۶ ساعت بعد شیرینی ها به طور کامل خشک شده و آماده مصرف هستند. در صورتی که بخواهیم این شیرینی را سریع تر درست کنیم ابتدا فر را روشن می کنیم تا گرم شود، سپس آنرا خاموش کرده و شیرینی را درون فر قرار می دهیم تا خشک شود.
- منبع :
- banooye_khone