طرز تهیه قیمه لا پلو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه قیمه لا پلو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه قیمه لا پلو قیمه لا پلو همان خورش قیمه محبوب و پلو است که به صورت مخلوط مانند قاطی پلو درست …

طرز تهیه سیمیت پیتزایی خوشمزه و شیک مرحله به مرحله

طرز تهیه سیمیت پیتزایی خوشمزه و شیک مرحله به مرحله

طرز تهیه سیمیت پیتزایی سیمیت پیتزایی یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و لذیذ ترکیه‌ای است که طعم و عطر بی‌نظیری دارد و …

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله امروز می‌خواهیم در سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از این غذاهای محبوب و دوست‌داشتنی برویم؛ طرز تهیه …

طرز تهیه عدسی

طرز تهیه عدسی رستورانی کرمانشاهی برای کودک اسان با گوشت با آرد مجلسی صبحانه

عدسی یکی از صبحانه های معروف و سنتی ایرانی است که خواص بسیاری برای سلامتی بدن دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه عدسی صبحانه در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
عدس۲ پیمانه
پیاز۱ عدد درشت
آرد سفید۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی۱ عدد متوسط
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه عدسی

مرحله ۱: خیساندن عدس

بریا طرز تهیه عدسی به روش مجلسی ابتدا عدس را از حداقل ۲ ساعت قبل درون یک کاسه آب می ریزیم و می خیسانیم، سپس آنرا می شوییم و به همراه ۳ لیوان آب و ۱ قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله ۲: شروع پخت عدس

در این مرحله قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا عدس به طور کامل بپزد. توجه داشته باشید که زمان پخت عدس ممکن است نسبت به نوع عدس متفاوت باشد. به طور معمول حدود ۴۵ دقیقه برای پخت عدس کافی است.

مرحله ۳: خرد کردن و تفت دادن پیاز

در حین پخت عدس، پیاز را پوست می‌گیریم و می‌شوییم، سپس به صورت خلالی یکدست خرد می کنیم. در ادامه پیاز خلالی را به همراه روغن زیتون در یک تابه مناسب می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا پیاز نرم شود.

مرحله ۴: اضافه کردن زردچوبه

پس از اینکه پیاز شفاف شد، مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند، سپس آرد را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.

مرحله ۵: توضیحاتی در مورد استفاده از آرد

توجه داشته باشید که آرد باعث لعاب دار شدن عدسی می‌شود. در صورتی که به عدسی آرد اضافه نکنیم، آب آن مثل آب زلال می‌شود و هیچ گونه لعابی نخواهد داشت. البته سیب زمینی له شده هم می‌تواند به عدسی لعاب بدهد.

مرحله ۶: آماده‌سازی و اضافه کردن سیب زمینی

بعد از ۱۵ گذشت ۲۰ دقیقه از پخت عدس، سیب زمینی را پوست می‌گیریم و به صورت حبه ای خرد می کنیم، سپس با آب سرد می‌شوییم تا نشاسته آن از بین برود. در ادامه سیب زمینی را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله ۷: اضافه کردن قارچ (اختیاری)

اگر تمایل دارید درون عدسی از قارچ هم استفاده کنید، باید در این مرحله قارچ ها را به صورت روقه ای خرد کرده و با کمی روغن و ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تفت دهید، سپس به هرماه سیب زمینی به قابلمه بیافزایید.

مرحله ۸: افزودن پیاز و آرد

حالا صبر می کنیم تا عدس به طور کامل پخته شود، سپس مخلوط پیاز داغ و آرد تفت داده شده را به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه طعم عدسی را می‌چشیم و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم.

مرحله ۹: پخت نهایی و تزئین عدسی

در ادامه اجازه می دهیم عدسی با حرارت ملایم جا بیفتد و آب اضافی آن کشیده شود. پس از اینکه عدسی به خوبی لعاب انداخت و آماده شد، آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به وسیله پیاز داغ تزیین می کنیم. در آخر عدسی را به همراه آب لیمو ترش سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 25 مرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.