طرز تهیه عدسی

طرز تهیه عدسی رستورانی کرمانشاهی برای کودک اسان با گوشت با آرد مجلسی صبحانه

عدسی یکی از صبحانه های معروف و سنتی ایرانی است که خواص بسیاری برای سلامتی بدن دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
عدس۲ پیمانه
پیاز۱ عدد درشت
آرد سفید۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی۱ عدد متوسط
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت عدسی

مرحله اول

عدس را از ۲ ساعت قبل می خیسانیم، سپس به همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا عدس به طور کامل بپزد. در حین پخت عدس، پیاز را به صورت خلالی یکدست خرد می کنیم.

مرحله دوم

حالا پیاز خلالی را به همراه روغن زیتون در یک تابه تفت می دهیم تا طلایی شود، سپس مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند، سپس آرد را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.

مرحله سوم

سیب زمینی را در اواسط پخت عدس به صورت حبه ای خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا عدس به طور کامل پخته شود، سپس مخلوط پیاز داغ و آرد را به قابلمه اضافه می کنیم و نمک و فلفل سیاه عدسی را اندازه می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه اجازه می دهیم عدس با حرارت ملایم جا بیفتد. پس از اینکه عدسی به خوبی لعاب انداخت و اماده شد آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به وسیله پیاز داغ تزیین می کنیم. در آخر عدسی را به همراه آب لیمو ترش سرو می کنیم.

با تشکر از سایت چیشی به خاطر مطلب طرز تهیه عدسی

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.