طرز تهیه کیک نارگیلی خوشمزه با بافت نرم مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک نارگیلی
کیک نارگیلی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه میوه ای است که با مواد و رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک نارگیلی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کیک نارگیلی | |
آرد | ۲ پیمانه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ½ پیمانه |
شیر نارگیل ولرم | ½ پیمانه |
آب جوش | ½ پیمانه |
پودر نارگیل | ۱ پیمانه |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۲ قاشق مرباخوری |
طرز تهیه کیک نارگیلی
مرحله اول
برای تهیه کیک نارگیلی ساده در ابتدای کار ابتدای کار زرده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ جدا می کنیم، سپس درون ۲ کاسه جداگانه می ریزیم. در ادامه نصف شکر را به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و با دور تند همزن برقی هم می زنیم.
مرحله دوم
حالا به هم زدن سفیده تخم مرغ ادامه می دهیم تا فرم بگیرد، زمانی که همزن برقی را از آن خارج می کنیم به صورت نوک تیز باشد. در ادامه سفیده تخم مرغ را درون یخچال قرار می دهیم تا آب نیندازد، سپس مابقی شکر و وانیل را به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله زرده تخم مرغ را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود. در ادامه شیر نارگیل را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با همزن برقی در حد مخلوط شدن به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم.
مرحله چهارم
حالا روغن مایع را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس مجددا با همزن برقی در حد مخلوط شدن به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم. در ادامه آب جوش را کم کم به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا تخم مرغ نپزد.
مرحله پنجم
در این مرحله پودر نارگیل را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با لیسک در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شوند.
مرحله ششم
حالا مخلوط آرد را درون الک می ریزیم، سپس ۳ مرتبه الک می کنیم و طی ۳ مرحله درون مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و با کمک لیسک مایه کیک را به صورت دورانی به یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت آن یکدست شود.
مرحله هفتم
در این مرحله سفیده تخم مرغ را از یخچال خارج می کنیم، سپس طی سه مرحله به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و به آرامی به کمک لیسک به صورت دورانی و چرخشی هم می زنیم تا پف سفیده تخم مرغ نخوابد.
مرحله هشتم
حالا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر به طور کاملا گرم شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با مقداری کره سرد چرب می کنیم و آرد پاشی می کنیم، سپس قالب را بر می گردانیم تا آرد اضافی خارج شود.
مرحله نهم
در این مرحله مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس قالب کیک را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب ها و هوای اضافی بین مایه کیک کاملا از بین برود. در ادامه قالب کیک را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کیک به مدت ۵۰ دقیقه بپزد.
مرحله دهم
حالا پس از گذشت این زمان کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم، برای این منظور یک سیخ چوبی یا خلال دندان در مرکز کیک فر می بریم، سپس خارج می کنیم در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است.
مرحله یازدهم
در نهایت قالب را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود. در ادامه کیک نارگیلی را از قالب خارج می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و با شکلاب آب شده و پودر نارگیل تزئین می کنیم. نوش جان.
مطالب جذاب از سراسر وب
- جدیدترین طرحهای گوشواره طلا سنجاق؛ ۱۵ مدل شیک و متفاوت برای خانمها
- جوراب عروسکی طرحدار دخترونه؛ ۱۵ طرح فانتزی که نباید از دست بدی
- حلقه طلای فانتزی با نگین؛ ۱۵ طرح که درخشش استایلتو دوبرابر میکنه
- ۱۵ مدل ست ساعت و سرویس جواهر دخترونه؛ ایدههای مدرن و شیک برای هدیههای خاص
- جدیدترین طرحهای دستبند ظریف نقره قلبی؛ ۱۵ مدل شیک و خاص برای خانمها
- ۱۵ مدل شلف دیواری مینیمال چوبی؛ ایدههای خلاقانه و شیک برای دکور منزل
- منبع :
- firoozeh_af