طرز تهیه شیرینی لطیفه خامه ای پفکی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شیرینی لطیفه خامه ای پفکی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شیرینی لطیفه شیرینی لطیفه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و محبوب ایرانی است که در دسته بندی شیرینی های خامه …

طرز تهیه شیرینی نان چای خوشمزه قزوینی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی نان چای خوشمزه قزوینی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی نان چای شیرینی نان چای، یکی از شیرنی های خشک استان قزوین است که از سالیان گذشته به شکل سنتی …

طرز تهیه دونات روسی خوشمزه و حرفه ای به روش کارخانه

طرز تهیه دونات روسی خوشمزه و حرفه ای به روش کارخانه

طرز تهیه دونات دونات یکی از انواع پیراشکی های بسیار خوشمزه در سراسر جهان که بیشتر به عنوان میان وعده مصرف می شود، …

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده

طرز تهیه کیک اسفنجی نرم و لطیف طرز تهیه کیک اسفنجی برای 4 نفر طرز تهیه کیک اسفنجی برای 6 نفر طرز تهیه کیک اسفنجی در توستر طرز تهیه کیک ساده طرز تهیه کیک اسفنجی برای ۲۰ نفر طرز تهیه کیک اسفنجی در قابلمه طرز تهیه کیک اسفنجی مرحله به مرحله

کیک اسفنجی یکی از پر مصرف ترین کیک ها در جهان است که به عنوان پایه برای انواع کیک ها تولد، خامه ای و .. استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک اسفنجی ساده در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای قالب ۱۵ سانتی متری
زرده تخم مرغ۳ عدد
آرد سه صفر۹۰ گرم
شیر۳۰ گرم
روغن مایع۳۰ گرم
سفیده تخم مرغ۳ عدد
شکر دانه ریز۹۰ گرم
وانیل¼ قاشق چایخوری
نمک¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده

مرحله اول

برای تهیه کیک اسفنجی ساده و خوشمزه ابتدا مواد یخچالی را از یخچال خارج می کنیم و در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط هماهنگ شوند. سپس قالب مورد نظرمان را کمی چرب کرده و با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.

مرحله دوم

توجه داشته باشید باید از قالبی با قطر ۱۵ سانتی متر و ارتفاع حداقل ۷ سانتی متر استفاده کنیم. در ادامه فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم. فرهای برقی مثل توستر را باید با ۱۰ تا ۱۵ درجه حرارت کمتر روشن کنیم.

مرحله سوم

برای تهیه کیک ابتدا زرده های تخم مرغ را به همراه نمک و وانیل داخل یک کاسه با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه سفیده های تخم مرغ را داخل یک کاسه جداگانه کاملا خشک و بدون رطوبت می ریزیم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید باید سفیده های تخم مرغ کاملا خالص باشند، در صورتی که زرده با آنها قاطی شده باشد کیک به خوبی پف نمی کند. در ادامه سفیده تخم مرغ را با همزن برقی مخلوط می کنیم تا به طور کامل کف کند.

مرحله پنجم

حالا شکر را در سه مرحله کم کم به سفیده اضافه می کنیم و در همین حین با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا سفیده فرم بگیرد و در صورت برگرداندن کاسه از داخل آن نریزد. در ادامه مخلوط زرده تخم مرغ را به سفیده اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله یک سوم از آرد را روی مواد درون کاسه الک می کنیم، سپس با لیسک از یک سمت فولد می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه آرد را در دو مرحله دیگر اضافه می کنیم و به همین صورت ترکیب می کنیم تا پف سفیده نخوابد.

مرحله هفتم

حالا کمی از مایه کیک را با شیر و روغن داخل یک کاسه با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس ترکیب مواد را به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک از یک سمت فولد می کنیم تا مایه کیک کاملا یکدست شود.

مرحله هشتم

در این مرحله مایه کیک را درون قالب می ریزیم و با کمک یک چاقو آنرا درون قالب به صورت یکدست پخش می کنیم. این کار باعث می شود که حباب های بزرگ درون مایه کیک نیز از بین بروند و کیک بیشتر پف کند.

مرحله نهم

حالا قالب را یک تا دو مرتبه روی سطح کار می کوبیم، سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد. پس از گذشت ۳۰ دقیقه کیک را با انگشت دست تست می کنیم.

مرحله دهم

برای این منظور با دست روی کیک را کمی فشار می دهیم، اگر جای انگشتمان روی کیک فرو برود یعنی کیک هنوز به طور کامل نپخته است. پس از اینکه کیک به طور کامل پخت آنرا از فر خارج می کنیم، سپس روی توری فلزی قرار می دهیم تا خنک شود.

مرحله یازدهم

پس از اینکه کیک از حرارت افتاد لبه های آنرا با چاقو از قالب جدا می کنیم، سپس کیک را از قالب خارج می کنیم. در ادامه کیک را بر می گردانیم و کاغذ روغنی را جدا می کنیم، سپس اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 17 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.