طرز تهیه بورانی اسفناج خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه بورانی اسفناج
بورانی اسفناج یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا در کنار غذاهای سنتی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورانی اسفناج در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
اسفناج پخته | ۲۰۰ گرم |
ماست | ۲ لیوان |
سیر | ۴ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه بورانی اسفناج
مرحله اول
برای تهیه بورانی اسفناج خوشمزه ابتدا سبزی اسفناج را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه یک تابه مناسب انتخاب می کنیم، سپس اسفناج ها را درون آن می ریزیم.
مرحله دوم
حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس بدون اضافه کردن آب اجازه می دهیم اسفناج ها پخته و آب آن ها تبخیر شود. در ادامه وقتی اسفناج ها به طور کامل پخت آن را از تابه خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شود.
مرحله سوم
در این مرحله پس از خنک شدن اسفناج ها آن را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم. توجه داشته باشید اسفناج را درون غذا ساز یا میکسر نریزید. در ادامه پوست سیر را جدا می کنیم.
مرحله چهارم
حالا سیر را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت خیلی ریز ساطوری می کنیم. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس اسفناج پخته شده را به همراه سیر خرد شده به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله ماست را به همراه نمک و فلفل سیاه به مخلوط اسفناج و سیر اضافه می کنیم، سپس خوب مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب شود. در ادامه ماست را ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم.
مرحله ششم
در نهایت اجازه می دهیم ماست طعم و عطر سیر بگیرد. در ادامه پس از گذشت این زمان بورانی را از یخچال خارج می کنیم. در پایان این بورانی خوشمزه را درون پیاله های ماست خوری می ریزیم و به همراه غذا سرو می کنیم. نوش جان
- منبع :
- lili.nazi.rafiyan