طرز تهیه مربای پوست پرتقال ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه مربای پوست پرتقال ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه مربای پوست پرتقال مربای پوست پرتقال از مرباهای ساده و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی …

طرز تهیه مربای توت فرنگی ساده و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه مربای توت فرنگی ساده و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه مربای توت فرنگی مربای توت فرنگی علاوه بر اینکه خیلی خوشمزه است، ظاهر بسیار زیبایی نیز دارد، برای مشاهده آموزش درست …

طرز تهیه شور گل کلم خوشمزه با هویج و فلفل مرحله به مرحله

طرز تهیه شور گل کلم خوشمزه با هویج و فلفل مرحله به مرحله

طرز تهیه شور گل کلم شوری گل کلم و هویج یکی از انواع چاشنی های خوشمزه و پرطرفدار فصل پاییز است که با …

طرز تهیه ترشی کلم قرمز مخصوص

طرز تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی اپارات طرز تهیه ترشی کلم قرمز با ابلیمو ادویه ترشی کلم قرمز ثابت ماندن رنگ ترشی کلم قرمز طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید فیلم تهیه ترشی کلم قرمز طرز تهیه ترشی کلم قرمز با انار طرز تهیه ترشی کلم قرمز با شکر

ترشی کلم قرمز یکی از انواع چاشنی های ساده و خوشمزه ایرانی است که علاوه بر طعم خوبش، ظاهری جذاب دارد که به همین دلیل معمولا برای دورچین غذاها استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی کلم قرمز مخصوص در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم ترشی کلم قرمز مخصوص
کلم بنفش۱ عدد متوسط
سرکه سفید یا قرمز۲ لیوان
نمک۱ قاشق غذاخوری
شکر۲ قاشق غذاخوری
آب ولرم½ لیوان

طرز تهیه ترشی کلم قرمز مخصوص

مرحله اول

برای تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی ابتدا برگ های کلم بنفش را از هم باز می کنیم و به خوبی می شوییم، سپس آنها را به صورت رشته ای یکدست خرد می کنیم و درون یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله نمک را روی کلم برگ خرد شده می ریزیم و کمی ترکیب می کنیم تا نمک به خورد کلم برود. در ادامه کاسه را به مدت یک ساعت در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا کلم ها به خوبی آب بیندازند.

مرحله سوم

برای اینکه آب موجود در کلم ها به طور کامل خارج شود، بهتر است هر ۱۵ دقیقه یک بار کلم ها را کمی زیر و رو کنیم. پس از اینکه آب اضافی کلم ها خارج شد، آنها را درون آبکش می ریزیم و با آب سرد می شوییم.

مرحله چهارم

در این مرحله اجازه می دهیم کلم ها درون آبکش بمانند تا آب اضافی شان خارج شود، سپس آنها را روی یک دستمال تمیز می چینیم تا به طور کامل خشک شوند. در ادامه یک شیشه مناسب را می شوییم و با دستمال خشک می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پس از اینکه کلم ها به طور کامل خشک شدند و هیچ گونه رطوبتی نداشتند، آنها را درون ظرف شیشه ای می ریزیم. در ادامه شکر را به همراه آب ولرم درون یک کاسه کوچک با هم ترکیب می کنیم تا شکر حل شود.

مرحله ششم

پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد، ترکیب آب و شکر را به سرکه اضافه می کنیم. در نهایت سرکه را روی کلم ها می ریزیم و درب ظرف را محکم می بندیم، سپس ترشی را به مدت ۲۴ ساعت در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا آماده شود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 10 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.