طرز تهیه مربای زردآلو زعفرانی مجلسی و خوشمزه تبریزی

طرز تهیه مربای زردآلو زعفرانی مجلسی و خوشمزه تبریزی

طرز تهیه مربای زردآلو مربای زردآلو یکی از انواع مرباهای خوشمزه ایرانی است که علاوه بر صبحانه، در شیرینی پزی هم کاربرد دارد، …

طرز تهیه مربای به بسیار عالی و خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه مربای به بسیار عالی و خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه مربای به اگر به مربا بِه علاقه دارید اما نمیدانید چگونه مربای بِه درست کنید با ما همراه باشید در این …

طرز تهیه مربای توت فرنگی ساده و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه مربای توت فرنگی ساده و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه مربای توت فرنگی مربای توت فرنگی علاوه بر اینکه خیلی خوشمزه است، ظاهر بسیار زیبایی نیز دارد، برای مشاهده آموزش درست …

طرز تهیه ترشی پیاز رستورانی

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز فوری طرز تهیه ترشی پیاز بندری طرز تهیه ترشی پیاز خلالی ترشی پیاز قرمز نی نی سایت طرز تهیه ترشی پیاز سفید با سرکه قرمز خواص ترشی پیاز قرمز طرز تهیه ترشی پیاز زرد طرز تهیه ترشی پیاز با کلم قرمز

ترشی پیاز رستورانی یکی از انواع ترشی های محبوب و خوشمزه ایرانی است که معمولا در رستوران های سنتی به عنوان دورچین غذا استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی پیاز قرمز رستورانی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱ شیشه
پیاز زرد، سفید یا قرمز۴ عدد متوسط
سرکه قرمز۱ فنجان
نمک۱ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق مرباخوری
آب جوشبه مقدار کافی
لبو یا کلم قرمزبرای رنگ دهی
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه ترشی پیاز رستورانی

مرحله اول

برای تهیه ترشی پیاز خرد شده به روش رستورانی ابتدا پیازها را به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم، سپس روی یک دستمال تمیز پهن می کنیم تا نم و رطوبت آنها به طور کامل گرفته شده و کاملا خشک شوند.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که برای تهیه ترشی پیاز رستورانی می توانیم به دلخواه از پیاز زرد، سفید یا قرمز استفاده کنیم، البته این ترشی با پیاز قرمز خوشمزه تر می شود. در ادامه یک ظرف شیشه ای با درب فلزی انتخاب می کنیم.

مرحله سوم

ظرف را به خوبی می شوییم، سپس با دستمال خشک می کنیم. در ادامه پیازهای خرد شده را پس از اینکه به طور کامل خشک شدند، داخل شیشه می ریزیم. برای رنگ گرفتن ترشی می توانیم از لبو یا کلم قرمز استفاده کنیم.

مرحله چهارم

به همین منظور بین هر لایه پیاز یک اسلایس لبو یا مقداری کلم قرمز می ریزیم تا باعث تغییر رنگ پیازها شود. پس از اینکه شیشه به طور کامل پر شد، ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۱ قاشق چایخوری شکر روی پیازها می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سرکه را به ظرف اضافه می کنیم و پس از آن به اندازه ای آب جوش اضافه می کنیم که روی پیازها را بپوشاند. در پایان مقداری دانه فلفل سیاه یا در صورت عدم دسترسی، مقداری پودر فلفل سیاه روی پیازها می ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله درب شیشه را محکم می بندیم، به صورتی که هیچ گونه هوایی وارد شیشه نشود. در نهایت شیشه را در یک جای خشک و خنک مثل یخچال قرار می دهیم تا ترشی پس از گذشت یک هفته آماده مصرف شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 14 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.