طرز تهیه ترشی پیاز قرمز و سفید رستورانی مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه کوکو پنیر کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، این کوکو …
طرز تهیه مربای توت فرنگی ساده و خوشمزه به روش بازاری
طرز تهیه مربای توت فرنگی مربای توت فرنگی علاوه بر اینکه خیلی خوشمزه است، ظاهر بسیار زیبایی نیز دارد، برای مشاهده آموزش درست …
طرز تهیه ترشی نازخاتون خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی نازخاتون ترشی نازخاتون از چاشنی های بسیار خوشمزه و فوری شمال کشورمان است که با مواد متنوعی درست می شود، …
طرز تهیه ترشی پیاز رستورانی
ترشی پیاز رستورانی یکی از انواع ترشی های محبوب و خوشمزه ایرانی است که معمولا در رستوران های سنتی به عنوان دورچین غذا استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی پیاز قرمز رستورانی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۱ شیشه | |
پیاز زرد، سفید یا قرمز | ۴ عدد متوسط |
سرکه قرمز | ۱ فنجان |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق مرباخوری |
آب جوش | به مقدار کافی |
لبو یا کلم قرمز | برای رنگ دهی |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه ترشی پیاز رستورانی
مرحله اول
برای تهیه ترشی پیاز خرد شده به روش رستورانی ابتدا پیازها را به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم، سپس روی یک دستمال تمیز پهن می کنیم تا نم و رطوبت آنها به طور کامل گرفته شده و کاملا خشک شوند.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که برای تهیه ترشی پیاز رستورانی می توانیم به دلخواه از پیاز زرد، سفید یا قرمز استفاده کنیم، البته این ترشی با پیاز قرمز خوشمزه تر می شود. در ادامه یک ظرف شیشه ای با درب فلزی انتخاب می کنیم.
مرحله سوم
ظرف را به خوبی می شوییم، سپس با دستمال خشک می کنیم. در ادامه پیازهای خرد شده را پس از اینکه به طور کامل خشک شدند، داخل شیشه می ریزیم. برای رنگ گرفتن ترشی می توانیم از لبو یا کلم قرمز استفاده کنیم.
مرحله چهارم
به همین منظور بین هر لایه پیاز یک اسلایس لبو یا مقداری کلم قرمز می ریزیم تا باعث تغییر رنگ پیازها شود. پس از اینکه شیشه به طور کامل پر شد، ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۱ قاشق چایخوری شکر روی پیازها می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله سرکه را به ظرف اضافه می کنیم و پس از آن به اندازه ای آب جوش اضافه می کنیم که روی پیازها را بپوشاند. در پایان مقداری دانه فلفل سیاه یا در صورت عدم دسترسی، مقداری پودر فلفل سیاه روی پیازها می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله درب شیشه را محکم می بندیم، به صورتی که هیچ گونه هوایی وارد شیشه نشود. در نهایت شیشه را در یک جای خشک و خنک مثل یخچال قرار می دهیم تا ترشی پس از گذشت یک هفته آماده مصرف شود.
- منبع :
- ashpazie_asan