طرز تهیه ترشی بامیه

فوت و فن ترشی بامیه فیلم طرز تهیه ترشی بامیه طرز تهیه ترشی بامیه عالی طرز تهیه ترشی بامیه با گوجه ترشی بامیه و قارچ  طرز تهیه ترشی بامیه با بادمجان طرز تهیه ترشی بامیه با رب انار

ترشی بامیه یکی از انواع ترشی های اصیل و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان خوزستان می ‌باشد. این ترشی علاوه بر این که طعم بسیار خوبی دارد، به دلیل وجود بامیه برای سلامتی نیز مفید است. ترشی بامیه با روش ها و مواد متفاوتی تهیه می شود. مثلا در برخی شهرها این ترشی را به همراه موادی مثل گوجه فرنگی ، تمرهندی و رب انار تهیه می کنند. در دستور زیر این ترشی با سرکه و به صورت ساده تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی بامیه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم ترشی بامیه
بامیه۵۰۰ گرم
سرکه۱ لیوان
سیرچند حبه
نمک۱ قاشق چای خوری
زردچوبه۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه ترشی بامیه

مرحله اول

برای تهیه ترشی بامیه خوشمزه به روش بازاری در ابتدای کار، لازم است، بامیه ها را به خوبی پاک کنیم. در هنگام تمیز کردن بامیه ها باید توجه داشته باشیم در زمان جدا کردن سر بامیه ها به بافت بامیه ها آسیبی نرسد.

مرحله دوم

پس از این که بامیه ها را تمیز کردیم، آن ها را به خوبی می ‌شوییم و روی آبکش قرار می ‌دهیم تا کاملا خشک شوند. یک ظرف شیشه ای مناسب را انتخاب می‌ کنیم. بامیه ها را در ظرف شیشه ‌ای می ‌ریزیم تا پر شود.

مرحله سوم

سپس سرکه را روی آن می‌ ریزیم تا روی بامیه ها را بگیرد. بعد سیر را به آن اضافه می‌کنیم. سپس نمک و زردچوبه را هم به آن اضافه کرده و درب ظرف را می ‌بندیم. توجه داشته باشید که بین ۱۰ تا ۱۵ روز زمان می ‌برد تا جا بیفتد.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 21 تیر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.