طرز تهیه ترشی بامیه خوشمزه به صورت مرحله به مرحله
طرز تهیه رب آلوچه خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله
طرز تهیه رب آلوچه رب آلوچه یکی از انواع ربهای خوشمزه و متنوع است که با روشهای متفاوت و آلوهای مختلف درست میشود، …
طرز تهیه ترشی یونانی یا مدیترانه ای ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی یونانی ترشی یونانی یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار یونانی است که با مواد متنوعی درست می شود، …
طرز تهیه سس هزار جزیره خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله
طرز تهیه سس هزار جزیره سس هزار جزیره یکی از انواع سس های خوشمزه بین المللی است که در کنار انواع غذاها و …
طرز تهیه ترشی بامیه
ترشی بامیه یکی از انواع ترشی های اصیل و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان خوزستان می باشد. این ترشی علاوه بر این که طعم بسیار خوبی دارد، به دلیل وجود بامیه برای سلامتی نیز مفید است. ترشی بامیه با روش ها و مواد متفاوتی تهیه می شود. مثلا در برخی شهرها این ترشی را به همراه موادی مثل گوجه فرنگی ، تمرهندی و رب انار تهیه می کنند. در دستور زیر این ترشی با سرکه و به صورت ساده تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی بامیه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم ترشی بامیه | |
بامیه | ۵۰۰ گرم |
سرکه | ۱ لیوان |
سیر | چند حبه |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه ترشی بامیه
مرحله اول
برای تهیه ترشی بامیه خوشمزه به روش بازاری در ابتدای کار، لازم است، بامیه ها را به خوبی پاک کنیم. در هنگام تمیز کردن بامیه ها باید توجه داشته باشیم در زمان جدا کردن سر بامیه ها به بافت بامیه ها آسیبی نرسد.
مرحله دوم
پس از این که بامیه ها را تمیز کردیم، آن ها را به خوبی می شوییم و روی آبکش قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند. یک ظرف شیشه ای مناسب را انتخاب می کنیم. بامیه ها را در ظرف شیشه ای می ریزیم تا پر شود.
مرحله سوم
سپس سرکه را روی آن می ریزیم تا روی بامیه ها را بگیرد. بعد سیر را به آن اضافه میکنیم. سپس نمک و زردچوبه را هم به آن اضافه کرده و درب ظرف را می بندیم. توجه داشته باشید که بین ۱۰ تا ۱۵ روز زمان می برد تا جا بیفتد.
- منبع :
- madoo.kitchen