طرز تهیه ترشی بامیه خوشمزه به صورت مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی بامیه
ترشی بامیه یکی از انواع ترشی های اصیل و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان خوزستان می باشد. این ترشی علاوه بر این که طعم بسیار خوبی دارد، به دلیل وجود بامیه برای سلامتی نیز مفید است. ترشی بامیه با روش ها و مواد متفاوتی تهیه می شود. مثلا در برخی شهرها این ترشی را به همراه موادی مثل گوجه فرنگی ، تمرهندی و رب انار تهیه می کنند. در دستور زیر این ترشی با سرکه و به صورت ساده تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی بامیه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم ترشی بامیه | |
بامیه | ۵۰۰ گرم |
سرکه | ۱ لیوان |
سیر | چند حبه |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه ترشی بامیه
مرحله اول
برای تهیه ترشی بامیه خوشمزه به روش بازاری در ابتدای کار، لازم است، بامیه ها را به خوبی پاک کنیم. در هنگام تمیز کردن بامیه ها باید توجه داشته باشیم در زمان جدا کردن سر بامیه ها به بافت بامیه ها آسیبی نرسد.
مرحله دوم
پس از این که بامیه ها را تمیز کردیم، آن ها را به خوبی می شوییم و روی آبکش قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند. یک ظرف شیشه ای مناسب را انتخاب می کنیم. بامیه ها را در ظرف شیشه ای می ریزیم تا پر شود.
مرحله سوم
سپس سرکه را روی آن می ریزیم تا روی بامیه ها را بگیرد. بعد سیر را به آن اضافه میکنیم. سپس نمک و زردچوبه را هم به آن اضافه کرده و درب ظرف را می بندیم. توجه داشته باشید که بین ۱۰ تا ۱۵ روز زمان می برد تا جا بیفتد.
- منبع :
- madoo.kitchen
مطالب پربازدید از سراسر وب
- همه چیز در مورد کپسول فروفورت + فواید، عوارض و هشدارهای مهم
- مدل ناخن فرنچ رنگی فوق العاده خاص، با این مدل ها در هر جمعی بدرخشید!
- مدل انگشتر با طراحی خاص و متفاوت مخصوص خانم های سخت پسند!
- طرز تهیه خورش قیمه با سویا، یک خورشت متفاوت و بسیار خوشمزه
- مانتو کفتان جدید دخترانه؛ مدل های شیک که کمتر جایی پیدا میشه!