طرز تهیه سوپ قارچ خوشمزه و مخصوص به روش تالاری

طرز تهیه سوپ قارچ خوشمزه و مخصوص به روش تالاری

طرز تهیه سوپ قارچ سوپ قارچ یکی از پیش غذاهای بین المللی است که در منوی اکثر رستوران های دنیا یافت می شود. …

طرز تهیه سیرابی و شیردان خوشمزه و بازاری مرحله به مرحله

طرز تهیه سیرابی و شیردان خوشمزه و بازاری مرحله به مرحله

طرز تهیه سیرابی و شیردان سیراب و شیردان یکی از انواع غذاهای قدیمی و سنتی ایرانی است که معمولا برای عصرانه یا صبحانه …

طرز تهیه آش اوماج ساده و خوشمزه مخصوص سرماخوردگی

طرز تهیه آش اوماج ساده و خوشمزه مخصوص سرماخوردگی

طرز تهیه آش اوماج آش اوماج یکی از انواع آش اصیل ایرانی است که معمولا در فصل پاییز و زمستان پخته می شود. …

طرز تهیه بلال خوشمزه

طرز تهیه بلال روی اجاق گاز طرز تهیه بلال آتیشی طرز تهیه بلال با شیر طرز تهیه بلال کره ای طرز تهیه بلال کبابی با پوست طرز تهیه بلال در فر طرز تهیه بلال کبابی در فر طرز تهیه بلال آب پز با سس

بلال یا ذرت کبابی یکی از میان وعده های بسیار قدیمی و پرطرفدار ایرانی است که در روزهای سرد پاییز و زمستان در کنار خیابان فروخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بلال خوشمزه در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ذرت۴ عدد
کره۵۰ گرم
لیمو ترش۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه بلال خوشمزه

مرحله اول

برای تهیه بلال خوشمزه ابتدا باید ذرت مناسب تهیه کنیم که با نام بلال شیری شناخته می شود. دانه های ذرت شیری بسیار لطیف و نرم هستند و با فشار دادنشان مایه ای سفید رنگ از آنها خارج می شود که به همین دلیل با نام ذرت شیری شناخته می شوند.

مرحله دوم

در این مرحله ذرت از غلاف اش خارج می کنیم و علف های دور ذرت را نیز به آرامی جدا می کنیم. در ادامه منقل ذغال یا اجاق گاز را روشن می کنیم، سپس بلال ها را روی منقل یا اجاق گاز قرار می دهیم تا کباب شوند.

مرحله سوم

اگر تمایل دارید ذرت را روی اجاق گاز درست کنید، توصیه می شود حتما روی اجاق گاز شعله پخش کن قرار دهید. قرار دادن ذرت ها روی شعله مستقیم گاز باعث می شود که رویشان سیاه شده و مغزشان خام بماند.

مرحله چهارم

هنگان پختن ذرت ها باید آنها را هر چند لحظه یک بار بچرخانیم تا به صورت یکدست کباب شوند. در ادامه یک قابلمه مناسب را با آب گرم پر می کنیم، سپس به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

نمک را به خوبی ترکیب می کنیم تا به طور کامل در آب حل شود. پس از اینکه پخت ذرت به پایان رسید، ذرت ها را به صورت داغ درون آب نمک می اندازیم و اجازه می دهیم آب نمک را به خوبی جذب کنند.

مرحله ششم

در همین حین کره را ذوب می کنیمریال سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به کره اضافه می کنیم. در ادامه آب لیمو ترش را به طور کامل می گیریم و پس از صاف کردن درون یک کاسه کوچک می ریزیم، سپس بلال ها را به همراه کره و آبلیمو سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 3 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.