طرز تهیه بیتی کباب با خمیر یوفکا، یک شام لذید به روش ترکیه ای
طرز تهیه بیتی کباب
اگر دنبال یک دستور غذایی خوشمزه و متفاوت هستید، طرز تهیه بیتی کباب میتواند انتخاب جالبی باشه. این غذای ترکی با خمیر و گوشت چرخکرده تهیه میشه و بسیار محبوبه. ما در اینجا با تغییرات کوچکی در مواد لازم، تجربهای نو به شما ارائه میکنیم تا بتونید از طعمهای جدید لذت ببرید.
برای تهیه بیتی کباب، اول پیاز رو رنده کن و آبشو بگیر. بعد با گوشت چرخکرده، جعفری، و ادویهها خوب مخلوط کن و ورز بده. خمیر یوفکا رو پهن کن و با آب و روغن مرطوبش کن. مواد گوشتی رو لولهای روی خمیر بذار و رولش کن. برش بزن و توی سینی فر بچین. در فر ۱۸۰ درجه بذارشون بپزن. برای سس، کره رو ذوب کن، رب و گوجه اضافه کن و تفت بده. کبابها رو بعد پخت توی سس بذار، بعد با ماست موسیر سرو کن.
مواد اصلی برای ۵ نفر | مقدار |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
خمیر یوفکا | ۱ بسته |
پیاز | ۱ عدد |
جعفری | ۱/۲ پیمانه |
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، کمی زیره | به مقدار لازم |
سایر مواد | مقدار |
روغن | ۵۰ گرم |
آب | ۴۰ گرم |
گوجه | ۲ عدد |
رب گوجه | ۱ قاشق مرباخوری |
کره | ۱ قاشق مرباخوری |
ماست موسیر | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه بیتی کباب
مرحله ۱: آمادهسازی مواد کباب
ابتدا پیاز را رنده کنید و آب آن را خوب بگیرید. سپس گوشت چرخکرده را با پیاز رندهشده، جعفری خرد شده، نمک و ادویهها به دقت مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید تا کاملاً یکدست شوند و به خوبی به هم بچسبند.
مرحله ۲: آمادهسازی خمیر یوفکا
خمیر یوفکا را روی تخته کار پهن کنید. با استفاده از قلمو، مخلوط آب و روغن را روی خمیر بمالید تا خمیر به خوبی مرطوب شود و نرم بماند.
مرحله ۳: پر کردن خمیر با مواد گوشتی
مخلوط گوشتی را به شکل لولهای روی یک لبه خمیر قرار دهید. سپس خمیر را رول کنید تا شکل رولت به خود بگیرد.
مرحله ۴: برش دادن و چیدمان در سینی
رولتهای خمیر و گوشت را با استفاده از چاقوی تیز به قطعات مساوی برش دهید. قطعات برش خورده را در سینی فر که از قبل چرب شده است قرار دهید.
مرحله ۵: پختن کبابها
فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کبابها کاملاً پخته و طلایی شوند.
مرحله ۶: تهیه سس مخصوص
در یک تابه، کره را آب کنید. سپس رب گوجهفرنگی را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. بعد گوجههای رندهشده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
مرحله ۷: اضافه کردن کبابها به سس
کبابهای پخته شده را به سس اضافه کنید و اجازه دهید برای چند دقیقه در سس بمانند تا طعمها به خوبی به هم ملحق شوند.
مرحله ۸: تزئین و سرو
کبابهای آماده شده را در سینی بچینید و روی هر کدام مقداری ماست موسیر بریزید. با چند شاخه جعفری تازه تزئین کنید و نوش جان!
- منبع :
- chef.turkie