طرز تهیه خورش چغاله بادام خوشمزه و سنتی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش چغاله بادام

طرز تهیه خورش چغاله بادام, طرز تهیه خورش چغاله بادام با مرغ , خورش چغاله بادام بدون سبزی , خورش چغاله بادام با رب گوجه , خورش چغاله بادام با لپه , خورش چغاله بادام رزا منتظمی , فیلم طرز تهیه خورش چغاله بادام , خورش چغاله بادام نی نی سایت , خورش چغاله بادام مال کجاست

سلام به همه دوستان گلم! امروز می‌خوام با شما طرز تهیه یک خورشت خوشمزه و سنتی رو به اشتراک بذارم که مخصوص فصل بهار و تازگی‌هاش هست. ما قراره با هم خورش چغاله بادام درست کنیم. این خورش با ترکیب بی‌نظیر چغاله بادام ترش و گوشت لذیذ، طعمی منحصر به فرد و دلنشین پیدا می‌کنه که مطمئناً توی هیچ وعده غذایی نمی‌تونید از کنارش راحت بگذرید. پس بریم که با هم این غذای خوش طعم و اصیل ایرانی رو آماده کنیم.

برای تهیه خورش چغاله بادام، اول از همه چغاله‌ها رو خیس کنید تا نرم بشن. بعد، پیازها رو تفت داده و زردچوبه اضافه کنید. گوشت رو اضافه کرده و تفت دهید تا رنگش تغییر کنه. چغاله‌های نرم شده و آب جوش رو هم اضافه کنید و بذارید بپزه. نعناع و جعفری تفت داده شده رو اضافه کنید و در آخر آبغوره و ادویه‌جات رو بریزید تا خورش جا بیفته. خورشتو با برنج سرو کنید و لذت ببرید!

نام مادهمقدار
گوشت خورشتی۳۰۰ گرم
چغاله بادام۲۵۰ گرم
نعناع دستچین شده۵۰ گرم
جعفری تازه۲۰۰ گرم
پیاز خرد شده۲ عدد متوسط
آبغورهبه میزان لازم
روغن زیتونبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
زردچوبه۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه خورش چغاله بادام

مرحله ۱: آماده سازی چغاله بادام

از ۲ ساعت قبل از شروع آشپزی، چغاله بادام‌ها رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید و روشون آب جوش بریزید تا کمی نرم شوند. این کار باعث می‌شه که چغاله‌ها هنگام پخت، زودتر و بهتر با طعم‌های دیگه ترکیب بشن.

مرحله ۲: تفت دادن پیاز و اضافه کردن زردچوبه

یک قابلمه بزرگ روی اجاق گاز قرار دهید و کمی روغن مایع داخلش بریزید. پیازهای نگینی خرد شده رو اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که شفاف و نرم شوند. حالا یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید و ادامه دهید تفت دادن رو تا اینکه زردچوبه کاملا با پیاز مخلوط شه.

مرحله ۳: اضافه کردن گوشت و سرخ کردن

گوشت خورشتی رو که از قبل خرد کردید به قابلمه اضافه کنید. گوشت رو به خوبی سرخ کنید تا رنگش تغییر کنه و کاملا تغییر حالت دهد، این کار باعث می‌شه طعم گوشت بهتر در بیاد.

مرحله ۴: افزودن چغاله بادام و آب

چغاله‌های نرم شده رو آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کردن. چند لیوان آب جوش هم اضافه کنید و درب قابلمه رو ببندید. حالا اجازه دهید گوشت و چغاله بادام با حرارت ملایم بپزند تا نیم پز شوند.

مرحله ۵: تفت دادن سبزیجات

نعناع و جعفری خرد شده رو با کمی روغن در تابه‌ای جداگانه تفت دهید تا کمی سرخ و پررنگ‌تر شوند. این کار باعث می‌شه طعم سبزیجات بهتر و فراگیر شه.

مرحله ۶: اضافه کردن سبزیجات تفت داده شده به خورش

وقتی گوشت نیم‌پز شد، مخلوط نعناع و جعفری رو به قابلمه اضافه کنید. این کار باعث می‌شه طعم‌ها به خوبی به همدیگر نفوذ کنند و خورش طعم دلچسبی پیدا کنه.

مرحله ۷: اضافه کردن آبغوره و ادویه‌جات

در ۱۵ دقیقه پایانی پخت، آبغوره، نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید. این ادویه‌جات و آبغوره به خورش طعم ترش و لذیذی می‌دهند که مخصوص این خورشته.

مرحله ۸: پخت نهایی و سرو

به خورش فرصت دهید تا با حرارت ملایم جا بیفتد و کاملا پخته شود. وقتی که خورش آماده شد، آن را از روی حرارت بردارید و همراه با برنج سفید یا پلوی زعفرانی سرو کنید. این خورشت می‌تونه یک شام عالی برای شما و خانواده‌تون باشه.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 27 فروردین 1403

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.