طرز تهیه چیپس سرکه ای خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه چیپس سرکه ای خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه چیپس سرکه ای چیپس سرکه ای یکی از انواع چیپس های خوشمزه و بسیار پرطرفدار بین المللی است که با روش …

طرز تهیه خورش مرغ ناردونی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش مرغ ناردونی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش مرغ ناردونی خورش مرغ ناردونی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه شمال ایران است که با مواد متنوعی درست …

طرز تهیه جوجه چینی با شیر و ماءالشعیر مرحله به مرحله

طرز تهیه جوجه چینی با شیر و ماءالشعیر مرحله به مرحله

طرز تهیه جوجه چینی جوجه چینی یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و دوست داشتنی کشور چین می باشد که در سراسر جهان …

طرز تهیه پای چوپان

پای چوپان غذای کجاست طرز تهیه پای چوپان بدون فر طرز تهیه پای چوپان هانی شف طرز تهیه پای چوپان شف طیبه فیلم طرز تهیه پای چوپان طرز تهیه پای چوپان سرآشپزباشی طرز تهیه پای چوپان مامی سایت طرز تهیه شپردز پای انگلیسی

پای چوپان یا آن طور که در زبان انگلیسی می گویند: شپردز پای، یک غذای خمیری و گوشتی بسیار خوشمزه است. بسیاری از منابع این طور معتقدند که این غذا اصالتا انگلیسی است. اما نباید از یاد ببریم که این غذا قدمت بسیار زیادی دارد و دستورهای طبخ مشابه پای چوپان از خیلی قبل تر و در دوران باستان نیز متداول بوده است. در واقع پای یک خمیر است که زیر و روی یک خوراکی دیگر را می پوشاند. برای مثال انواع پای میوه و مارمالاد و یا انواع پای گوشت و مرغ و سبزیجات که همگی با دستور طبخی مشابه تهیه می شوند. ما در این مقاله به آموزش پای چوپان می پردازیم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پای چوپان در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی آبپز متوسط۴ عدد
پنیر موزارلا ورقه ای۱ بسته
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پنیر پیتزابه میزان لازم
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ۱ عدد
شیرنصف استکان
مخلوط سبزیجات ( ذرت، هویج، نخود فرنگی)نصف پیمانه
سیر۲ عدد
کره۶۰ گرم
خامه۱ قاشق غذا خوری
روغنبه میزان لازم
پاپریکابه میزان لازم
پودر شیربه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
آویشنبه میزان لازم
پودر سیربه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه پای چوپان

مرحله اول

همان طور که شاید از روی مواد اولیه حدس زده باشید، ما قصد داریم تا مواد گوشتی خوشمزه را درون خمیری که از سیب زمینی درست می کنیم قرار دهیم. برای تهیه پای چوپان خوشمزه ابتدا باید مواد داخل پای را آماده کنید.

مرحله دوم

ابتدا پیازها را شسته و آن ها را پوست بگیرید. بر روی تخته برش پیازها را خرد کنید. شما باید کمی پیاز سرخ کنید. البته می توانید از پیاز سرخ کرده آماده نیز استفاده کنید. بعد از اینکه پیاز کمی سبک شد سیر را له کرده و به آن اضافه کنید.

مرحله سوم

بعد از اینکه پیاز به همراه سیر حسابی تفت خورد؛ گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. اگر از گوشت منجمد استفاده می کنید؛ قبل از اضافه کردن به پیاز یخ زدایی کنید. کمی هم بزنید تا پیاز داغ و سیر کاملا با گوشت مخلوط شود.

مرحله چهارم

کمی که رنگ گوشت برگشت به آن زردچوبه، فلفل، نمک و همین طور مقداری پودر سیر و آویشن اضافه کنید. در مصرف آویشن زیاده روی نکنید چرا که طعم غذا را تلخ می کند. مخلوط سبزیجات پخته را به مواد درون ماهیتابه اضافه کنید.

مرحله پنجم

می توانید از مخلوط سبزیجات کنسروی استفاده کنید. اگر از سبزیجات خام و تازه استفاده می کنید؛ قبل از اضافه کردن به مواد پای آن ها را در قابلمه ی کوچکی بپزید. بعد از اضافه کردن سبزیجات مواد پای را هم بزنید و بعد زیر حرارت را خاموش کنید.

مرحله ششم

خمیر این پای خوشمزه از پوره سیب زمینی تهیه می شود. ابتدا سیب زمینی های آبپز را کاملا له کنید. می توانی آن ها را رنده کرده و یا حتی با گوشتکوب له کنید. تخم مرغ، کره، شیر و تمامی ادویه ها را به سیب زمینی له شده اضافه کنید.

مرحله هفتم

برای اینکه پوره خیلی لطیف و لذیذ شود حتما یک قاشق خامه نیز به آن اضافه کنید. باید تمام این مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یک دست به دست بیاید . می توانید کل پوره را درون ظرف پهن کرده و درونش را با مواد پر کنید.

مرحله هشتم

یک انتخاب بهتر این است که پوره را چند قسمت کنید. برای این منظور هر بار به اندازه یک پرتقال از پوره برداشته و پهن کنید. یکی دو قاشق مواد به همراه کمی پنیر پیتزا درونش بریزیدو دوباره آن را گرد و قلقلی کنید.

مرحله نهم

این توپک های پرشده را در کنار هم و روی ظرفی که از قبل چرب کرده اید و یا قالب پای بچینید. حتما روی توپک های گوشتی را با پنیر ورقه ای موزارلا بپوشانید. البته اگر از طرفداران پنیر پیتزا هستید؛ برای روی پای هم می توانید پنیر پیتزا بریزید.

مرحله دهم

فر را از قبل گرم کنید. ظرف را در فر قرار دهید. پای باید برای مدت نیم ساعت از المنت پایینی فر حرارت ببیند. برای برشته شدن روی پای در آهر کار چند دقیقه ای گریل را روشن کنید. اگر پای را در مایکروفر می پزید، روی آن را با فویل بپوشانید و در اواخر پخت رویش را بردارید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 11 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.