طرز تهیه ژله خرده شیشه خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه دسر سیب خرما خوشمزه و مقوی مرحله به مرحله
طرز تهیه دسر سیب خرما دسر سیب خرما یکی از انواع دسرهای مقوی و خوشمزه است که از آن میتوان به عنوان یک …
طرز تهیه کیک روسی، به صورت ساده و تخته ای در منزل!
طرز تهیه کیک روسی کیک روسی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ بین المللی است که از دو لایه مختلف با طعمهای …
طرز تهیه دسر اوریو، دسر بسیار لاکچری برای مجالس خاص!
طرز تهیه دسر اوریو دسر اوریو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، برای تهیه این دسر …
طرز تهیه ژله خرده شیشه
ژله خرده شیشه یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ژله خرده شیشه در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم ژله خرده شیشه | |
شیر | ۲ لیوان |
شکر | ½ لیوان |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
پودر ژلاتین | ۳ قاشق مرباخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
ژله با طعم دلخواه | ۳ بسته |
آب جوش | ۳ پیمانه |
آب سرد | ۳ پیمانه |
طرز تهیه ژله خرده شیشه
مرحله اول
برای تهیه ژله خرده شیشه به روش مجلسی در ابتدای کار ژله ها را درون ۳ کاسه جداگانه ریخته و به هر کاسه یک پیمانه آب جوش اضافه می کنیم، سپس به خوبی هم می زنیم تا ذرات ژله کاملا حل شوند.
مرحله دوم
در ادامه آب سرد را به هر کاسه اضافه کرده و مجددا هم می زنیم، سپس ژله ها را به صورت جداگانه درون یک ظرف مناسب می ریزیم. حالا ژله ها را به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا ببندند.
مرحله سوم
پس از گذشت این زمان ژله ها را به صورت مکعبی یکسان خرد کرده و کنار می گذاریم، سپس به سراغ درست کردن مایه کرم می رویم، برای این منظور شیر را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و هم می زنیم تا ذرات شکر کاملا حل شوند. در ادامه پودر ژلاتین را با مقداری آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا ژلاتین کاملا شفاف شود.
مرحله پنجم
در ادامه وانیل را به همراه ژلاتین به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند. حالا قابلمه را از روی حرارت برداشته و خامه را اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم تا بافت مایه یکدست و یکنواخت شود.
مرحله ششم
در این مرحله قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب کرده و کمی از کرم را درون آن می ریزیم. حالا ژله های خرد شده را به قالب اضافه کرده و مابقی کرم را درون آن می ریزیم تا سطح ژله ها را بپوشاند.
مرحله هفتم
در ادامه قالب را به مدت ۶ تا ۷ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا ژله خرده شیشه کاملا ببندد. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کرده و اطراف ژله را با کمک چاقو از قالب جدا می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- benifoodd