طرز تهیه کیک پای کدو حلوایی، شیک و بسیار جذاب!
طرز تهیه کیک پای کدو حلوایی
کیک پای کدو حلوایی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود این کیک خوش طعم از سه لایه مختلف تشکیل شده و برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب و شیک است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک پای کدو حلوایی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای کیک | مواد لازم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
کره | ۱۲۵ گرم |
شکر | ۱ قاشق چای خوری |
آرد | ۱ پیمانه و ۳ قاشق غذا خوری معادل ۱۸۵ گرم |
نمک | ۱ پنس |
مواد لازم برای کرم کدو حلوایی | مواد لازم |
کدو حلوایی آب پز | نیم کیلو |
شکر | نصف پیمانه |
نشاسته ذرت یا گندم | ۲ قاشق غذا خوری |
آب | ۳/۲ پیمانه |
وانیل | ۱ بسته معادل ۵ گرم |
مواد لازم برای کرم پنیری | مواد لازم |
پنیر لبنه | ۲۰۰ گرم |
کره | ۱ و نیم قاشق غذا خوری معادل ۵۰ گرم |
پودر قند | نصف قاشق پیمانه |
دارچین | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه کیک پای کدو حلوایی
مرحله ۱: آمادهسازی مخلوط آرد و شکر
برای طرز تهیه کیک پای کدو حلوایی ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و سپس آن را داخل یک ظرف بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و بعد مقداری نمک را هم به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید.
مرحله ۲: افزودن تخممرغ و کره به مخلوط
سپس تخم مرغ را به ترکیب آرد اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود و کاملا با مواد مخلوط و یکدست شود و بعد از آن کره را که از ۱ ساعت قبل در یخچال قرار دادهاید و خوب سرد شده است از یخچال بیرون بیاورید.
مرحله ۳: ترکیب کره مکعبی با مخلوط آرد
بعد کره را در اندازههای کوچک و به شکل مکعبی خرد کنید و به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند سپس خمیر تشکیل شده را حسابی ورز دهید تا کره به خورد مواد برود و خمیر یکدست و صاف و تقریباً سفتی تشکیل شود.
مرحله ۴: خنک کردن خمیر در یخچال
بعد خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و بافت آن سفت و منسجم شود بعد از این زمان خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید.
مرحله ۵: آمادهسازی قالب و پهن کردن خمیر
سپس خمیر را با وردنه به اندازه قالب تارت پهن و باز کنید و بعد قالب مورد نظر را با کره و یا روغن کاملاً چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید سپس با چنگال روی خمیر سوراخهای ریز ایجاد کنید به طوری که تمام سطح خمیر سوراخ شود.
مرحله ۶: پخت اولیه خمیر در فر
سوراخ کردن خمیر باعث میشود تا در هنگام پخت کیک، خمیر پف نکند و ظاهر آن خراب نشود سپس قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا خمیر کیک خوب و کامل بپزد.
مرحله ۷: پخت نهایی و خنک کردن کیک
سپس اجازه دهید تا خمیر به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزد و سطح آن کاملاً طلایی رنگ شود و بعد از آن قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کیک کمی خنک شود و در این فاصله کرم کدو حلوایی را آماده و درست کنید.
مرحله ۸: آمادهسازی کدو حلوایی برای پوره
کدو حلوایی را در اندازههای کوچک خرد کنید و پوست آن را بگیرید و گوشت کدو حلوایی را داخل میکسر بریزید و کاملاً له و پوره کنید اگر میکسر در دسترس نبود میتوانید از گوشتکوب برقی یا گوشتکوب دستی برای پوره کردن کدوها استفاده کنید.
مرحله ۹: تهیه مخلوط کدو حلوایی و شکر
بعد پورههای کدو حلوایی را داخل یک قابلمه بریزید و مقداری شکر به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا کدو حلواییها آب بیاندازد و شکر در مخلوط حل شود و مخلوط شروع به جوشیدن کند.
مرحله ۱۰: افزودن نشاسته به مخلوط کدو
سپس مقداری نشاسته را داخل یک ظرف کوچک یا لیوان بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند و بعد کم کم مخلوط نشاسته و آب را به ترکیب کدو حلوایی اضافه کنید و سریع هم بزنید و خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله ۱۱: تکمیل مخلوط با افزودن وانیل
بعد در آخر وانیل را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل کاملا در مواد پخش شود و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و اجازه دهید تا مواد در دمای محیط به مدت ۱۰ دقیقه بماند و مخلوط آن کمی خنک شود.
مرحله ۱۲: اضافه کردن پوره کدو حلوایی به تارت
مخلوط کدو حلوایی را هرازگاهی هم بزنید تا رو نگیرد و زودتر خنک شود سپس کدو حلوایی را روی تارت بریزید و بر روی سطح آن پهن کنید و بگذارید تا در دمای محیط کاملاً خنک شود و در این فاصله هم کرم پنیری لایه بعدی را آماده و تهیه کنید.
مرحله ۱۳: تهیه کرم پنیری برای لایه بعدی
برای کرم پنیری مقداری کره را ده دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم بشود و سپس کره را داخل یک ظرف بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند و بافت آن روشن و کشدار شود.
مرحله ۱۴: همزدن پنیر
بعد از آن مقداری پنیر لبنه را داخل یک ظرف دیگر بریزید و با همزن برقی مخلوط مواد را آن را هم بزنید تا بافت آن یکدست و لطیف شود و سپس به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شده و بافت یکدستی تشکیل شکیل شود.
مرحله ۱۵: قرار دادن سس پنیری در یخچال
بعد از این که مخلوط به بافت مناسب رسید آن را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و خنک شود سپس سس پنیری را داخل قیف بریزید و روی کرم کدو حلوایی پایپ کنید و به شکل و طرح دلخواه خودتان روی آن را تزئین کنید.
مرحله ۱۶: الک کردن پودر دارچین
سپس مقداری پودر دارچین را روی خامه الک کنید و آن را تزئین کنید و بعد دسر را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت یک ساعت بماند و خوب استراحت کند و خامه خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود و بعد از این مدت از یخچال درآورید.
مرحله ۱۷: تزیین و سرو کیک
بعد با سلیقه خودتان میتوانید روی کیک پایه کدو حلوایی را با مقداری مغز گردوی خرد شده، پودر پسته و یا شکلات چیپسی تزئین کنید و سپس کیک را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و به عنوان یک دسر شیک برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- شیکترین اردو خوری چوب بامبو؛ معرفی ۱۵ طرح جذاب
- کاشت ناخن گرادیان ترند؛ ۱۵ طراحی جدید و خلاقانه برای داشتن ناخنهایی متفاوت
- ۱۵ مدل انگشتر لوکس و ترندی دخترونه طلا؛ طراحیهای بهروز و فاخر برای زیورآلات
- آویز فانتزی پاندا؛ ۱۵ نمونه رنگارنگ و جالب برای تزئین اتاق کودکان
- 15 ایده النگو طلا ساده روزانه؛ چطور شیک و ساده باشی؟
- جدیدترین ماگ دخترونه صورتی؛ ۱۵ مدل که عاشقشان میشوید
- منبع :
- bizimyag