طرز تهیه کیک هل و گلاب خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک موزی شکلاتی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک موزی شکلاتی کیک موزی شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد رسپی های مختلفی …
طرز تهیه قطاب در فر خوشمزه به روش ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه قطاب در فر قطاب در فر یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی کشورمان است که اصالت آن متعلق به …
طرز تهیه گلت شلیل، شیرینی فوقالعاده برای دورهمی
طرز تهیه گلت شلیل گلت شلیل یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود …
طرز تهیه کیک هل و گلاب
کیک هل و گلاب یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه ایرانی است که عطر و طعم بسیار جذابی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک هل و گلاب در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کیک هل و گلاب | |
آرد | ۳ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱٫۵ لیوان |
شیر | ½ لیوان |
گلاب | ⅓ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق مرباخوری |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک هل و گلاب
مرحله اول
برای تهیه کیک هل و گلاب خوشمزه ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر و هل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن به مدت ۲ تا ۳ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت مواد کشدار و رنگشان سفید شود.
مرحله دوم
در این مرحله شیر، گلاب و پودر هل را به ترتیب اضافه می کنیم و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود.
مرحله سوم
حالا آرد را به همراه بکینگ پودر با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس دو مرتبه الک می کنیم. در ادامه مجددا ترکیب آرد و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم و روی مواد درون کاسه الک کرده و با لیسک مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه مایه کیک کاملا یکدست و منسجم شد، قالب کیک را با روغن جدا کننده کیک یا کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می دهیم، سپس مایه کیک را درون قالب می ریزیم و با لیسک آنرا درون قالب کیک پخش می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله قالب کیک را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند. در ادامه قالب را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده ام قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت حدودا ۴۵ دقیقه بپزد.
مرحله ششم
پس از گذشت ۳۵ دقیقه کیک را با خلال دندان تست می کنیم و در صورتی که به طور کامل پخته بود، از فر خارج می کنیم. در ادامه کیک را از قالب خارج می کنیم و روی توری مشبک قرار می دهیم تا خنک شود، سپس به صورت دلخواه برش می زنیم.
- منبع :
- sona.hoseinzadeh