طرز تهیه بیسکویت کرمدار بسیار خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی پشمکی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی پشمکی شیرینی پشمکی یکی از شیرینیهای خوشمزه و لطیف است که بافتی سبک و نرم دارد، این شیرینی خوش طعم …
طرز تهیه نان کدو حلوایی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه نان کدو حلوایی نان کدو حلوایی یکی از انواع نان های سنتی و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی …
طرز تهیه بامیه مرغ، پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه بامیه مرغ بامیه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود، از بامیه …
طرز تهیه بیسکویت کرمدار
بیسکوئیت کرمدار یکی از انواع بیسکوئیتها و شیرینیهای خوشمزه و ساده است که بافتی سبک دارد و خیلی راحت و سریع درست میشود، این بیسکوئیت خوش طعم یک میان وعده مناسب و ساده و مقوی است و در میان کودکان بسیار پرطرفدار است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه بیسکویت کرمدار در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم بیسکوئیت کرمدار | |
کره نرم هم دمای محیط | ۲۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر قند | ۱ لیوان |
نشاسته ذرت | کمی کمتر از ۱ لیوان |
بکینگ پودر | نصف بسته معادل ۵ گرم یا ۱ قاشق چای خوری |
وانیل شکری | ۱ بسته ۵ گرمی معادل ۱ قاشق چای خوری |
آرد | به مقدار لازم |
شکلات صبحانه | به مقدار لازم |
طرز تهیه بیسکویت کرمدار
مرحله اول
برای درست کردن خمیر ابتدا تخم مرغ را در یک ظرف بریزید و بعد پودر قند را به آن اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و با هم مخلوط کنید، سپس کره را که هم دمای محیط و نرم شده است را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و کاملا با هم ترکیب کنید.
مرحله دوم
وقتی ترکیب مواد صاف و یکدست شد، نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و بعد بکینگ پودر را هم روی مواد بریزید و هم بزنید، سپس وانیل شکری را به ترکیب اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود.
مرحله سوم
سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد آرد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا خمیر جمع شود و بافت آن صاف و یکدست و لطیف شود، آرد را زیاد نریزید تا خمیر موقع شکل دادن خرد نشود.
مرحله چهارم
سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی قرار دهید و با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با کاتر به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و یا از قالبهای آماده استفاده کنید، اگر میخواهید که برشها به شکل بیسکوئیت شوند روی آنها را سوراخ بزنید.
مرحله پنجم
برای سوراخ کردن روی برشهای بیسکوئیت میتوانید از خلال دندان و یا سیخ چوبی استفاده کنید، سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و بعد برشهای بیسکوئیتها را با فاصله در سینی بچینید و در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.
مرحله ششم
سپس دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه خوب بپزند و بعد از این زمان سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا بیسکوئیتها کمی خنک شوند و بعد از سینی بیرون بیاورید.
مرحله هفتم
بعد بیسکوئیتها را روی توری فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شوند، سپس زیر یک بیسکوئیت یک لایه شکلات صبحانه بمالید و یک بیسکوئیت دیگر روی آن قرار دهید و همه بیسکوئیتها را به همین شکل درست کنید و در یک ظرف مناسب بچینید.
مرحله هشتم
سپس بیسکوئیتها را در یخچال قرار دهید تا کمی استراحت کنند و شکلات صبحانه خودش را بگیرد و سفت شود، بعد از استراحت بافت بیسکوئیتهای کرمدار خیلی بهتر میشود، سپس آنها را از یخچال بیرون بیاورید و در ظرف مناسب سرو بچینید.
مرحله نهم
بعد روی بیسکوئیتها را مقداری خامه، شکلات صبحانه و یا عسل بریزید و بعد با پودر پسته، پودر نارگیل، خردههای مغز گردو و خردههای مغز فندق تزئین کنید و سپس بیسکوئیت کرمدار را به عنوان یک میان وعده مناسب همراه با چای سرو کنید.
- منبع :
- kubrapelvann