طرز تهیه بیسکویت کرمدار بسیار خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه بیسکویت کرمدار

طرز تهیه بیسکویت کرمدار , دستور پخت بیسکویت کرم دار خانم گلاور شکلاتی

بیسکوئیت کرمدار یکی از انواع بیسکوئیت‌ها و شیرینی‌های خوشمزه و ساده است که بافتی سبک دارد و خیلی راحت و سریع درست می‌شود، این بیسکوئیت خوش طعم یک میان وعده مناسب و ساده و مقوی است و در میان کودکان بسیار پرطرفدار است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه بیسکویت کرمدار در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم بیسکوئیت کرمدار
کره نرم هم دمای محیط۲۵۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
پودر قند۱ لیوان
نشاسته ذرتکمی کمتر از ۱ لیوان
بکینگ پودرنصف بسته معادل ۵ گرم یا ۱ قاشق چای خوری
وانیل شکری۱ بسته ۵ گرمی معادل ۱ قاشق چای خوری
آردبه مقدار لازم
شکلات صبحانهبه مقدار لازم

طرز تهیه بیسکویت کرمدار

مرحله اول

برای درست کردن خمیر ابتدا تخم مرغ را در یک ظرف بریزید و بعد پودر قند را به آن اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و با هم مخلوط کنید، سپس کره را که هم دمای محیط و نرم شده است را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و کاملا با هم ترکیب کنید.

مرحله دوم

وقتی ترکیب مواد صاف و یکدست شد، نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و بعد بکینگ پودر را هم روی مواد بریزید و هم بزنید، سپس وانیل شکری را به ترکیب اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود.

مرحله سوم

سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد آرد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا خمیر جمع شود و بافت آن صاف و یکدست و لطیف شود، آرد را زیاد نریزید تا خمیر موقع شکل دادن خرد نشود.

مرحله چهارم

سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی قرار دهید و با وردنه به ضخامت نیم سانتی‌متر باز کنید و با کاتر به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و یا از قالب‌های آماده استفاده کنید، اگر می‌خواهید که برش‌ها به شکل بیسکوئیت شوند روی آن‌ها را سوراخ بزنید.

مرحله پنجم

برای سوراخ کردن روی برش‌های بیسکوئیت می‌توانید از خلال دندان و یا سیخ چوبی استفاده کنید، سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و بعد برش‌های بیسکوئیت‌ها را با فاصله در سینی بچینید و در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.

مرحله ششم

سپس دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه خوب بپزند و بعد از این زمان سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا بیسکوئیت‌ها کمی خنک شوند و بعد از سینی بیرون بیاورید.

مرحله هفتم

بعد بیسکوئیت‌ها را روی توری فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شوند، سپس زیر یک بیسکوئیت یک لایه شکلات صبحانه بمالید و یک بیسکوئیت دیگر روی آن قرار دهید و همه بیسکوئیت‌ها را به همین شکل درست کنید و در یک ظرف مناسب بچینید.

مرحله هشتم

سپس بیسکوئیت‌ها را در یخچال قرار دهید تا کمی استراحت کنند و شکلات صبحانه خودش را بگیرد و سفت شود، بعد از استراحت بافت بیسکوئیت‌های کرمدار خیلی بهتر می‌شود، سپس آن‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و در ظرف مناسب سرو بچینید.

مرحله نهم

بعد روی بیسکوئیت‌ها را مقداری خامه، شکلات صبحانه و یا عسل بریزید و بعد با پودر پسته، پودر نارگیل، خرده‌های مغز گردو و خرده‌های مغز فندق تزئین کنید و سپس بیسکوئیت کرمدار را به عنوان یک میان وعده مناسب همراه با چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 21 خرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.