طرز تهیه بیسکویت های بای، به روش بازاری درستش کن!
طرز تهیه بیسکاتی خوشمزه ایتالیایی مرحله به مرحله
طرز تهیه بیسکاتی بیسکاتی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ ایتالیایی است که بافتی مابین کیک و بیسکوئیت دارد و ماندگاری این …
طرز تهیه ووپی پای شکلاتی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه ووپی پای شکلاتی ووپی پای شکلاتی یکی از انواع شیرینی های محبوب در کشور امریکا است که مانند دونات به عنوان …
طرز تهیه شربت بار شفاف و عسلی خانگی به روش قنادی
طرز تهیه شربت بار شربت بار نوعی شربت مخصوص شیرینی پزی است که می توانید از آن در تهیه بعضی شیرینی ها استفاده …
طرز تهیه بیسکویت های بای
بیسکویت های بای یکی از انواع بیسکویت های خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی در سراسر خاورمیانه دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیسکویت های بای در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
آرد سفید | ۲۱۵ گرم |
شکر | ۷۵ گرم |
کره نرم | ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد کوچک |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
شکلات چیپسی | به مقدار کافی |
طرز تهیه بیسکویت های بای
مرحله ۱: آمادهسازی مواد اولیه
برای تهیه بیسکویت های بای به روش خانگی در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم کاملا نرم شود. حالا کره نرم شده را به همراه تخم مرغ، وانیل و شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله ۲: مخلوط کردن مواد مرطوب
در ادامه مواد درون کاسه را با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست و کرم رنگ شود، سپس آرد را درون کاسه الک کرده و با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیر درون کاسه جمع شود. حالا خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم.
مرحله ۳: احتیاطات مهم در ورز دادن خمیر
توجه داشته باشید خمیر را ورز ندهید به علت وجود کره خمیر با حرارت دست روغن پس می دهد و باعث می شود بیسکویت خشک شود. حالا به یکی از قسمت های خمیر پودر کاکائو الک شده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله ۴: اضافه کردن نشاسته به خمیر
در ادامه به خمیر باقی مانده نشاسته ذرت الک شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط می کنیم تا خمیر یکدست شود. حالا خمیرها را درون دو کیسه فریزر جداگانه گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کنند.
مرحله ۵: استراحت و پرهیز از حرارت مستقیم
۱۵ دقیقه قبل از اتمام استراحت خمیر، روی حرارت ملایم شعله پخش کن گذاشته و اجازه می دهیم کاملا گرم شود. حالا از خمیرها گلوله هایی به اندازه یک فندق جدا کرده و در دست به صورت قلقلی فرم می دهیم.
مرحله ۶: شکل دادن به خمیر
حالا از دو خمیر سه گلوله یکی در میان کنار هم دیگر به صورت دایره قرار می دهیم، سپس مقداری شکلات چیپسی مرکز آن می ریزیم و با دست خمیر را جمع می کنیم تا شکلات چیپسی ها میان خمیر پنهان شوند.
مرحله ۷: چیدن بیسکویتها در تابه
در این مرحله درون تابه رژیمی را با کاغذ روغنی پوشانده، سپس خمیرها را با فاصله از هم درون آن می چینیم. حالا واشر تابه را جدا کرده و درب آنرا می بندیم و روی شعله پخش کن قرار می دهیم تا بیسکویت ها بپزند.
مرحله ۸: پخت و خنک کردن بیسکویتها
زمانی که اطراف شیرینی ها طلایی و خوشرنگ شد، تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم بیسکویت ها کاملا خنک شوند. در نهایت بیسکویت ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- zahra.bano575