طرز تهیه شیرینی رولی گردویی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی رولی گردویی

طرز تهیه شیرینی رولی گردویی

شیرینی رولی گردویی یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک دارد و عطر و طعم آن فوق العاده عالی است، این شیرینی خوش طعم برای پذیرایی بسیار شیک و مناسب است و خیلی راحت و سریع آماده و درست می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی رولی گردویی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای شیرینی
تخم مرغ۱ عدد
ماست۲ قاشق غذا خوری
روغن مایع۱ استکان
کره یا مارگارین۲ قاشق غذا خوری
ایرمیک۲ و نیم قاشق غذا خوری
سرکه۱ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر۱ پاکت
وانیل شکری۱ پاکت
آردتقریبا ۲ و نیم لیوان
مواد لازم برای شربت
شکر۳ لیوان
آب۳ لیوان
لیمو ترش تازه۱ برش نازک

طرز تهیه شیرینی رولی گردویی

مرحله اول

ابتدا برای درست کردن خمیر شیرینی، تخم مرغ را در یک ظرف بریزید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود و حجم آن کمی بیشتر شود، سپس مقداری وانیل به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود و بوی زهم تخم مرغ را بگیرد.

مرحله دوم

بعد ماست را که به دمای محیط رسیده است روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و سپس روغن مایع را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند، بعد کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است روی مواد بریزید.

مرحله سوم

سپس مخلوط را هم بزنید تا کره با مواد مخلوط شود و بافت یکدستی تشکیل شود، به جای کره از مارگارین هم می‌توانید استفاده کنید، بعد مقداری ایرمیک به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و سپس سرکه را روی مخلوط بریزید.

مرحله چهارم

بعد مواد را با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شوند و سپس بکینگ پودر را هم روی مخلوط بریزید و هم بزنید، بعد در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید تا سبک و یکدست شود و سپس کم‌ کم و به شکل کنترل شده به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله پنجم

وقتی که خمیر تشکیل شده یکدست شد، لازم نیست آرد بیشتری اضافه کنید بعد با دست خمیر را کمی ورز دهید تا نرم و لطیف شود و به دست نچسبد، سپس روی خمیر را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت در دمای محیط استراحت کند.

مرحله ششم

بعد خمیر را بین دو کاغذ روغنی قرار دهید و آن را با وردنه به شکل مستطیل باز کنید، سپس کاغذ روغنی رویی را بردارید و روی همه قسمت‌های خمیر مغز گردوی خرد شده بریزید و پخش کنید و با دست کمی فشار دهید تا سفت شوند و بیرون نریزند.

مرحله هفتم

سپس خمیر را به صورت طولی از وسط برش بزنید و تقسیم کنید و بعد هم به صورت عرضی از وسط برش بزنید و تقسیم کنید تا تعدادی مربع هم اندازه تشکیل شود، بعد دوباره هر مربع را به شکل نوارهای باریک با عرض ۲ تا ۳ سانتیمتر برش بزنید.

مرحله هشتم

بعد از آن هر نوار برش زده را به شکل رول بپیچید و همه خمیر را به همین شکل درست کنید و سپس سینی یا قالب فر را با روغن و یا کره چرب کنید و یا در کف سینی کاغذ روغنی قرار دهید و رول‌های شیرینی را با کمی فاصله در آن بچینید.

مرحله نهم

سپس قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا شیرینی‌ها به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزند و سطح آن‌ها طلایی رنگ شود و بعد از فر بیرون بیاورید و کنار بگذارید.

مرحله دهم

اجازه دهید تا شیرینی‌ها در دمای محیط حرارت اولیه خود را از دست بدهند، بعد شربت خنک را روی آن‌ها بریزید و چند دقیقه زمان دهید تا شربت کاملا به خورد شیرینی‌ها برود و سپس آن‌ها را در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شوند و شربت سفت شود.

مرحله یازدهم

بعد از ۱ تا ۲ ساعت که شیرینی‌ها خوب سرد شدند و شربت روی آن‌ها غلیظ شد، آن‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و به آرامی از قالب یا سینی خارج کنید و در ظرف دیگری بچینید و سپس روی آن‌ها را با مقداری مغز گردوی خرد شده تزئین کنید. در آخر تعدادی شیرینی رولی گردویی را در ظرف مناسب بچینید و این دسر خوش طعم و لذیذ و مقوی را همراه با چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 10 خرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.