طرز تهیه شیرینی برفی گردویی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک کشمشی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک کشمشی برای تهیه کیک کشمشی ابتدا قالب را با کره چرب کرده، سپس آن را در فریزر قرار میدهیم و …
طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه کوکو پنیر کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، این کوکو …
طرز تهیه کیک پای نارگیل، کیکی شیک و جذاب برای پذیرایی!
طرز تهیه کیک پای نارگیل کیک پای نارگیلی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد. این …
طرز تهیه شیرینی برفی گردویی
شیرینی برفی گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مغزدار است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی برفی گردویی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی برفی گردویی | |
مغز گردو | ½ پیمانه |
آرد | ۲۵۰ گرم |
روغن جامد | ۱۱۳ گرم |
پودر قند | ¼ پیمانه |
طرز تهیه شیرینی برفی گردویی
مرحله اول
برای طرز تهیه شیرینی گردویی برفی خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس مغز گردوها را درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا پودر شوند.
مرحله دوم
توجه داشته باشید مغز گردوها را بیش از حد میکس نکنید که به روغن بیفتند. در ادامه روغن جامد را به همراه پودر قند درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا مخلوط روغن روشن و کرمی شود.
مرحله سوم
توجه داشته باشید هم زدن صحیح مخلوط درون کاسه باعث می شود بافت شیرینی ها کاملا ترد و پوک شوند. در ادامه پودر گردو را به کاسه افزوده و در حد مخلوط شدن با کمک لیسک هم می زنیم تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
حالا آرد را ۳ مرتبه الک کرده و طی ۳ مرحله آرام آرام به کاسه حاوی مواد افزوده و با کمک لیسک هم می زنیم تا ترکیب شوند. در ادامه خمیر بدست آمده را به مدت ۵ دقیقه با نوک انگشت ورز می دهیم تا یکدست شود.
مرحله پنجم
زمانی که خمیری نرم و نچسب حاصل شد، ورز دادن را متوقف کرده، سپس از خمیر گلوله هایی به اندازه ۱۵ گرم جدا کرده و گرد می کنیم. در ادامه درون سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیرها را درون آن می چینیم.
مرحله ششم
حالا سینی را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. توجه داشته باشید این شیرینی تغییر رنگ خاصی ندارد و فقط زیر آن کمی طلایی رنگ می شود.
مرحله هفتم
پس از گذشت این مدت، زمانی که شیرینی ها پخته شدند سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. در ادامه شیرینی های خنک شده را از کاغذ روغنی جدا کرده و درون پودر قند می غلطانیم.
مرحله هشتم
در ادامه شیرینی های آغشته شده به پودر قند را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به دلخواه می توانیم روی آنها را با مقداری پودر پسته تزیین کنیم. در نهایت شیرینی گردویی ها را به همراه ۱ فنجان چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- saberparsian