طرز تهیه رولت نارگیلی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه رولت نارگیلی

طرز تهیه رولت نارگیلی , دستور پخت رولت نارگیلی

رولت نارگیلی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و با عطر و طعم فوق‌العاده است که بافتی نرم و لطیف دارد و برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار شیک و مناسب است، این کیک خوشمزه و پرطرفدار به روش‌های مختلف و با مواد متنوعی درست می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت نارگیلی در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم برای رولت
پودر بیسکوئیت۲۵۰ گرم معادل ۱ پیمانه و ۴/۳ پیمانه
پودر قند۷۰ گرم معادل ۲/۱ پیمانه
شکلات ذوب شده۱۰۰ گرم معادل ۱ پیمانه سرخالی
گردو پودر شده۱۰۰ گرم معادل ۱ پیمانه
پودر کاکائو۱ قاشق سوپ خوری
خامه صبحانه۱۲۰ گرم معادل ۵ قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای خامه میانی
پودر نارگیل چرب۱۳۰ گرم معادل ۱ پیمانه و ۲/۱ پیمانه
خامه صبحانه۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم معادل ۴ تا ۶ قاشق سوپ خوری
پودر قند۲ قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای گاناش
خامه صبحانه۵۰ گرم معادل ۲ قاشق سوپ خوری
شکلات سکه‌ای۵۰ گرم معادل ۲/۱ پیمانه

طرز تهیه رولت نارگیلی

مرحله اول

ابتدا برای درست کردن مواد میانی پودر نارگیل را در یک ظرف بریزید و سپس پودر قند را روی آن الک کنید و با هم ترکیب کنید بعد خامه صبحانه را کم‌کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا حالت خمیری بگیرد و نرم و لطیف و یکدست شود.

نکته: به جای پودر نارگیل می‌توانید به دلخواه خودتان از پودر پسته یا گردو استفاده کنید.

مرحله دوم

اگر خمیر تشکیل شده شل بود می‌توانید مقداری پودر نارگیل به آن اضافه کنید و اگر سفت بود مقداری خامه اضافه کنید، غلظت مواد باید به اندازه‌ای باشد که بتوانید آن را به راحتی روی رولت بریزید و پخش کنید، سپس آن را کنار بگذارید.

مرحله سوم

سپس در یک ظرف بیسکوئیت پودر شده را بریزید و به آن گردو پودر شده را اضافه کنید و هم بزنید و بعد پودر قند را روی آن‌ها الک کنید و سپس پودر کاکائو را هم روی مواد الک کنید تا گلوله نشود و بعد همه را با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

بعد مقداری شکلات را در یک ظرف بریزید و به روش بن‌ماری روی بخار کتری ذوب کنید و سپس به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بعد خامه صبحانه را هم روی مواد بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و با دست ورز دهید.

مرحله پنجم

اگر خمیر خشک بود می‌توانید مقداری خامه یا شیر اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که خمیر نرم و لطیف شود و به دست نچسبد، سپس خمیر را روی کاغذ روغنی یا ورق نسوز قرار دهید و روی آن را هم کاغذ روغنی یا پلاستیک قرار دهید و با وردنه پهن کنید.

مرحله ششم

سپس با کاتر اطراف خمیر را مرتب کنید و دوباره سلفون را روی خمیر قرار دهید و با وردنه خمیر را باز کنید و سلفون را بردارید و مواد میانی را روی خمیر بریزید و با پالت پخش کنید به طوری که تمام سطح خمیر را بپوشاند و سطح آن را صاف کنید.

مرحله هفتم

بعد خمیر را به کمک کاغذ روغنی یا ورقه نسوز زیر آن رول کنید و سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت تقریبا ۶ ساعت استراحت کند تا بافت رولت سفت و منسجم شود و خامه میانی به خورد کیک برود.

مرحله هشتم

برای درست کردن گاناش خامه صبحانه را در یک ظرف بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود وقتی که خامه یک جوش ریز زد شکلات سکه‌ای را به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا شکلات ذوب شود و با خامه کاملا مخلوط و یکدست شود.

مرحله نهم

سپس گاناش را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط اجازه دهید تا خنک شود، بعد داخل قیف بریزید و گاناش را روی رولت بریزید و پخش کنید و دوباره رولت را داخل یخچال قرار دهید تا گاناش خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود.

مرحله دهم

بعد رولت نارگیلی را از یخچال بیرون بیاورید و با پودر پسته، پودر نارگیل، خرده‌های مغز گردو، خلال بادام و خرده‌های مغز فندق تزئین کنید و سپس آن را در اندازه‌های دلخواه برش بزنید و بعد در ظرف مناسب بچینید و همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 31 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.