طرز تهیه رولت نارگیلی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه مینی کیک خامه ای، مناسب برای تولد و جشن کوچک!
طرز تهیه مینی کیک خامه ای مینی کیک خامه ای یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که از چند لایه کیک …
طرز تهیه کیک روسی، به صورت ساده و تخته ای در منزل!
طرز تهیه کیک روسی کیک روسی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ بین المللی است که از دو لایه مختلف با طعمهای …
طرز تهیه کیک گردویی خوشمزه خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک گردویی کیک گردویی یکیک از انواع کیک های کافی شاپی و پرطرفدار بین المللی است که معمولا به عنوان عصرانه …
طرز تهیه رولت نارگیلی
رولت نارگیلی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و با عطر و طعم فوقالعاده است که بافتی نرم و لطیف دارد و برای پذیرایی و مهمانیها بسیار شیک و مناسب است، این کیک خوشمزه و پرطرفدار به روشهای مختلف و با مواد متنوعی درست میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت نارگیلی در ادامه با سایت آموزشی نکتهچی همراه باشید.
مواد لازم برای رولت | |
پودر بیسکوئیت | ۲۵۰ گرم معادل ۱ پیمانه و ۴/۳ پیمانه |
پودر قند | ۷۰ گرم معادل ۲/۱ پیمانه |
شکلات ذوب شده | ۱۰۰ گرم معادل ۱ پیمانه سرخالی |
گردو پودر شده | ۱۰۰ گرم معادل ۱ پیمانه |
پودر کاکائو | ۱ قاشق سوپ خوری |
خامه صبحانه | ۱۲۰ گرم معادل ۵ قاشق سوپ خوری |
مواد لازم برای خامه میانی | |
پودر نارگیل چرب | ۱۳۰ گرم معادل ۱ پیمانه و ۲/۱ پیمانه |
خامه صبحانه | ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم معادل ۴ تا ۶ قاشق سوپ خوری |
پودر قند | ۲ قاشق سوپ خوری |
مواد لازم برای گاناش | |
خامه صبحانه | ۵۰ گرم معادل ۲ قاشق سوپ خوری |
شکلات سکهای | ۵۰ گرم معادل ۲/۱ پیمانه |
طرز تهیه رولت نارگیلی
مرحله اول
ابتدا برای درست کردن مواد میانی پودر نارگیل را در یک ظرف بریزید و سپس پودر قند را روی آن الک کنید و با هم ترکیب کنید بعد خامه صبحانه را کمکم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا حالت خمیری بگیرد و نرم و لطیف و یکدست شود.
نکته: به جای پودر نارگیل میتوانید به دلخواه خودتان از پودر پسته یا گردو استفاده کنید.
مرحله دوم
اگر خمیر تشکیل شده شل بود میتوانید مقداری پودر نارگیل به آن اضافه کنید و اگر سفت بود مقداری خامه اضافه کنید، غلظت مواد باید به اندازهای باشد که بتوانید آن را به راحتی روی رولت بریزید و پخش کنید، سپس آن را کنار بگذارید.
مرحله سوم
سپس در یک ظرف بیسکوئیت پودر شده را بریزید و به آن گردو پودر شده را اضافه کنید و هم بزنید و بعد پودر قند را روی آنها الک کنید و سپس پودر کاکائو را هم روی مواد الک کنید تا گلوله نشود و بعد همه را با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
بعد مقداری شکلات را در یک ظرف بریزید و به روش بنماری روی بخار کتری ذوب کنید و سپس به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بعد خامه صبحانه را هم روی مواد بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و با دست ورز دهید.
مرحله پنجم
اگر خمیر خشک بود میتوانید مقداری خامه یا شیر اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که خمیر نرم و لطیف شود و به دست نچسبد، سپس خمیر را روی کاغذ روغنی یا ورق نسوز قرار دهید و روی آن را هم کاغذ روغنی یا پلاستیک قرار دهید و با وردنه پهن کنید.
مرحله ششم
سپس با کاتر اطراف خمیر را مرتب کنید و دوباره سلفون را روی خمیر قرار دهید و با وردنه خمیر را باز کنید و سلفون را بردارید و مواد میانی را روی خمیر بریزید و با پالت پخش کنید به طوری که تمام سطح خمیر را بپوشاند و سطح آن را صاف کنید.
مرحله هفتم
بعد خمیر را به کمک کاغذ روغنی یا ورقه نسوز زیر آن رول کنید و سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت تقریبا ۶ ساعت استراحت کند تا بافت رولت سفت و منسجم شود و خامه میانی به خورد کیک برود.
مرحله هشتم
برای درست کردن گاناش خامه صبحانه را در یک ظرف بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود وقتی که خامه یک جوش ریز زد شکلات سکهای را به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا شکلات ذوب شود و با خامه کاملا مخلوط و یکدست شود.
مرحله نهم
سپس گاناش را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط اجازه دهید تا خنک شود، بعد داخل قیف بریزید و گاناش را روی رولت بریزید و پخش کنید و دوباره رولت را داخل یخچال قرار دهید تا گاناش خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود.
مرحله دهم
بعد رولت نارگیلی را از یخچال بیرون بیاورید و با پودر پسته، پودر نارگیل، خردههای مغز گردو، خلال بادام و خردههای مغز فندق تزئین کنید و سپس آن را در اندازههای دلخواه برش بزنید و بعد در ظرف مناسب بچینید و همراه با چای یا قهوه سرو کنید.
- منبع :
- fateme.d67