طرز تهیه مینی کیک خامه ای، مناسب برای تولد و جشن کوچک!

طرز تهیه مینی کیک خامه ای، مناسب برای تولد و جشن کوچک!

طرز تهیه مینی کیک خامه ای مینی کیک خامه ای یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که از چند لایه کیک …

طرز تهیه کیک روسی، به صورت ساده و تخته ای در منزل!

طرز تهیه کیک روسی، به صورت ساده و تخته ای در منزل!

طرز تهیه کیک روسی کیک روسی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ بین المللی است که از دو لایه مختلف با طعم‌های …

طرز تهیه کیک گردویی خوشمزه خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک گردویی خوشمزه خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک گردویی کیک گردویی یکیک از انواع کیک های کافی شاپی و پرطرفدار بین المللی است که معمولا به عنوان عصرانه …

طرز تهیه رولت نارگیلی

طرز تهیه رولت نارگیلی , دستور پخت رولت نارگیلی

رولت نارگیلی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و با عطر و طعم فوق‌العاده است که بافتی نرم و لطیف دارد و برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار شیک و مناسب است، این کیک خوشمزه و پرطرفدار به روش‌های مختلف و با مواد متنوعی درست می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت نارگیلی در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم برای رولت
پودر بیسکوئیت۲۵۰ گرم معادل ۱ پیمانه و ۴/۳ پیمانه
پودر قند۷۰ گرم معادل ۲/۱ پیمانه
شکلات ذوب شده۱۰۰ گرم معادل ۱ پیمانه سرخالی
گردو پودر شده۱۰۰ گرم معادل ۱ پیمانه
پودر کاکائو۱ قاشق سوپ خوری
خامه صبحانه۱۲۰ گرم معادل ۵ قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای خامه میانی
پودر نارگیل چرب۱۳۰ گرم معادل ۱ پیمانه و ۲/۱ پیمانه
خامه صبحانه۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم معادل ۴ تا ۶ قاشق سوپ خوری
پودر قند۲ قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای گاناش
خامه صبحانه۵۰ گرم معادل ۲ قاشق سوپ خوری
شکلات سکه‌ای۵۰ گرم معادل ۲/۱ پیمانه

طرز تهیه رولت نارگیلی

مرحله اول

ابتدا برای درست کردن مواد میانی پودر نارگیل را در یک ظرف بریزید و سپس پودر قند را روی آن الک کنید و با هم ترکیب کنید بعد خامه صبحانه را کم‌کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا حالت خمیری بگیرد و نرم و لطیف و یکدست شود.

نکته: به جای پودر نارگیل می‌توانید به دلخواه خودتان از پودر پسته یا گردو استفاده کنید.

مرحله دوم

اگر خمیر تشکیل شده شل بود می‌توانید مقداری پودر نارگیل به آن اضافه کنید و اگر سفت بود مقداری خامه اضافه کنید، غلظت مواد باید به اندازه‌ای باشد که بتوانید آن را به راحتی روی رولت بریزید و پخش کنید، سپس آن را کنار بگذارید.

مرحله سوم

سپس در یک ظرف بیسکوئیت پودر شده را بریزید و به آن گردو پودر شده را اضافه کنید و هم بزنید و بعد پودر قند را روی آن‌ها الک کنید و سپس پودر کاکائو را هم روی مواد الک کنید تا گلوله نشود و بعد همه را با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

بعد مقداری شکلات را در یک ظرف بریزید و به روش بن‌ماری روی بخار کتری ذوب کنید و سپس به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بعد خامه صبحانه را هم روی مواد بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و با دست ورز دهید.

مرحله پنجم

اگر خمیر خشک بود می‌توانید مقداری خامه یا شیر اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که خمیر نرم و لطیف شود و به دست نچسبد، سپس خمیر را روی کاغذ روغنی یا ورق نسوز قرار دهید و روی آن را هم کاغذ روغنی یا پلاستیک قرار دهید و با وردنه پهن کنید.

مرحله ششم

سپس با کاتر اطراف خمیر را مرتب کنید و دوباره سلفون را روی خمیر قرار دهید و با وردنه خمیر را باز کنید و سلفون را بردارید و مواد میانی را روی خمیر بریزید و با پالت پخش کنید به طوری که تمام سطح خمیر را بپوشاند و سطح آن را صاف کنید.

مرحله هفتم

بعد خمیر را به کمک کاغذ روغنی یا ورقه نسوز زیر آن رول کنید و سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت تقریبا ۶ ساعت استراحت کند تا بافت رولت سفت و منسجم شود و خامه میانی به خورد کیک برود.

مرحله هشتم

برای درست کردن گاناش خامه صبحانه را در یک ظرف بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود وقتی که خامه یک جوش ریز زد شکلات سکه‌ای را به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا شکلات ذوب شود و با خامه کاملا مخلوط و یکدست شود.

مرحله نهم

سپس گاناش را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط اجازه دهید تا خنک شود، بعد داخل قیف بریزید و گاناش را روی رولت بریزید و پخش کنید و دوباره رولت را داخل یخچال قرار دهید تا گاناش خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود.

مرحله دهم

بعد رولت نارگیلی را از یخچال بیرون بیاورید و با پودر پسته، پودر نارگیل، خرده‌های مغز گردو، خلال بادام و خرده‌های مغز فندق تزئین کنید و سپس آن را در اندازه‌های دلخواه برش بزنید و بعد در ظرف مناسب بچینید و همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 31 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.