طرز تهیه رولت هویج به روش مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه کوکو پنیر کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، این کوکو …
طرز تهیه نان سوئیسی، بافت پنبهای مناسب عصرانه!
طرز تهیه نان سوئیسی نان سوئیسی یا نان کریسمس یکی از انواع نانهای خوشمزه و لذیذ فانتزی است که اصالت آن به کشور …
طرز تهیه کیک موکا خوشمزه با سس کاکائویی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک موکا کیک موکا یکی از انواع کیک های خوشمزه و مخصوص کافی شاپی است که معمولا با نوشیدنی های داغ …
طرز تهیه رولت هویج
رولت هویج یکی از انواع شیرینی های ساده بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت هویج در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم رولت هویج | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۹۰ گرم |
آرد | ۱۰۰ گرم |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ۴۰ گرم |
هویج | ۹۰ گرم |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
مواد لازم برای فیلینگ پنیری | |
پنیر ماسکارپونه | ۲۰۰ گرم |
خامه قنادی فرم گرفته | ۲۰۰ گرم |
پودر قند | ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه رولت هویج
مرحله اول
برای تهیه رولت هویج مجلسی ابتدای کار هویج را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و با دندانه های ریز رنده ، رنده می کنیم. در ادامه هویج رنده شده را بین دو دستمال مخصوص آشپزخانه قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم آب اضافی هویج رنده شده گرفته شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ روشن و کش دار شود.
مرحله سوم
در این مرحله روغن مایع را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با دور متوسط همزن برقی در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه پودر دارچین را به همراه آرد درون الک می ریزیم، سپس ۳ مرتبه الک می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مخلوط آرد را به مایه رولت اضافه می کنیم، سپس با کمک لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه رولت یکدست شود. در ادامه هویج رنده شده را به مایه رولت اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازره می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه درون سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس مایه رولت را درون آن به صورت پخش می ریزیم.
مرحله ششم
حالا سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم رولت به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بماند تا پخته شود. در ادامه پس از گذشت این زمان رولت را با خلال دندان تست می کنیم برای این منظور خلال را در مرکز رولت فرو می بریم.
مرحله هفتم
در این مرحله خلال را از مرکز رولت خارج می کنیم، در صورتی که مایه کیک به خلال دندان نچسبیده بود رولت کاملا پخته است. در ادامه سینی را از فر خارج می کنیم، سپس روی آن را با یک پارچه نخی تمیز می پوشانیم.
مرحله هشتم
حالا اجازه می دهیم رولت به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای محیط بماند تا خنک شود. در همین حین فیلینگ پنیری را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا خامه قنادی را با دور تند همزن برقی هم به مدت ۱۰ دقیقه هم می زنیم.
مرحله نهم
در این مرحله پودر قند را درون الک می ریزیم، سپس روی خامه قنادی الک می کنیم و با دور تند همزن برقی مجددا به مدت ۲ دقیقه هم می زنیم. در ادامه پنیر ماسکارپونه را به خامه قنادی اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
مرحله دهم
حالا رولت را از سینی خارج می کنیم، سپس فیلینگ پنیری را روی رولت به صورت یکدست می مالیم و رول می کنیم. در ادامه رولت را با یک پارچه تمیز می پیچانیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون یخچال بماند و استراحت کند.
مرحله یازدهم
در نهایت رولت را از یخچال خارج می کنیم، سپس اطراف آن را با فیلینگ پنیری می پوشانیم، سپس به دلخواه تزئین می کنیم و مجددا اجازه می دهیم در یخچال به مدت ۱ ساعت استراحت کند و پس از آن با چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- roya