طرز تهیه شربت به لیمو خوشمزه و پر خاصیت مرحله به مرحله

طرز تهیه شربت به لیمو خوشمزه و پر خاصیت مرحله به مرحله

طرز تهیه شربت به لیمو ساده شربت به لیمو یکی از انواع شربت های گوارای ایرانی است که علاوه بر طعم خوبش دارای …

طرز تهیه اسموتی توت فرنگی، یک نوشیدنی شیک و خوشمزه

طرز تهیه اسموتی توت فرنگی، یک نوشیدنی شیک و خوشمزه

طرز تهیه اسموتی توت فرنگی اسموتی توت فرنگی یکی از انواع نوشیدنی‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع آماده و …

طرز تهیه شربت لیموناد حرفه ای و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه شربت لیموناد حرفه ای و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه شربت لیموناد حرفه ای شربت لیموناد یکی از معروف ترین نوشیدنی های بدون الکل است که در سراسر جهان است به …

طرز تهیه دوغ گازدار

طرز تهیه دوغ گازدار فوری طرز تهیه دوغ گازدار با شیر و ماست طرز تهیه دوغ گازدار با نخود طرز تهیه دوغ گازدار نی نی سایت طرز تهیه دوغ ابعلی طرز تهیه دوغ با شیر طرز تهیه دوغ با سرکه طرز تهیه دوغ گازدار علوم پنجم

دوغ گازدار یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه و ساده بین المللی است که با ترکیبات و طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دوغ گازدار در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر۱ لیتر
آب سرد۶ لیوان
ماست ترش۵ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
شکر۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه دوغ گازدار

مرحله اول

برای تهیه دوغ گازدار خوشمزه در ابتدای کار شیر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا جوش بیاید. پس از اینکه شیر شروع به جوشیدن کرد، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله دوم

در این مرحله ۵ لیوان از آب سرد را به قابلمه اضافه کرده و کمی هم می‌زنیم تا شیر و آب با هم ترکیب شوند. در ادامه یک لیوان آب باقیمانده را به همراه ماست ترش درون یک کاسه می ریزیم و خوب ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه ماست ترش و آب یکدست شدند، آنها را به قابلمه حاوی شیر اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه شکر را به همراه نمک اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که مقدار شوری دوغ بستگی به ذائقه ما دارد و می توانیم مقدار نمک را نسبت به ذائقه خود کاهش یا افزایش دهیم. ( با استفاده از ۱ قاشق چایخوری نمک طعم شوری دوغ متعادل می شود.)

مرحله پنجم

حالا قابلمه را به مدت یک ساعت در دمای آشپزخانه قرار می دهیم، سپس دوغ را درون بطری های درب دار می ریزیم. در ادامه بطری های دوغ را به مدت ۲ تا ۳ روز در جای گرم قرار می دهیم تا آماده مصرف شوند.

مرحله ششم

اگر بخواهیم دوغ سریعتر آماده مصرف شود، می توانیم آنرا در جلوی نور خورشید قرار دهیم، البته برای این منظور حتما باید از بطری های شیشه‌ای استفاده کنیم. نکته دیگر اینکه برای تولید گاز بیشتر، باید هر چند ساعت یک بار بطری‌ها را به خوبی تکان دهیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 6 اردیبهشت 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.