طرز تهیه رانی هلو خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه رانی هلو
رانی هلو یکی از انواع نوشیدنی های پرطرفدار و بین المللی است که با دستورهای مختلف درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رانی هلو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
هلو | ۵۰۰ گرم |
آب | ۴ لیوان |
شکر | ¾ پیمانه |
آب لیمو ترش تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه رانی هلو
مرحله اول
برای تهیه رانی هلو به روش خانگی در ابتدای کار پوست و هسته هلوها را جدا کرده و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه آب را درون یک قابلمه مناسب ریخته و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم آب روی حرارت بماند تا به نقطه جوش برسد. زمانی که آب جوش آمد هلوهای خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس حرارت را ملایم کرده و اجازه می دهیم هلوها به مدت ۱۰ دقیقه بجوشند.
مرحله سوم
پس از گذشت این زمان شکر را به همراه آب لیمو ترش تازه به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت ۱ دقیقه دیگر بجوشد تا ذرات شکر کاملا حل شود. پس از اینکه شکر حل شد، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله چهارم
حالا اجازه می دهیم رانی کاملا خنک شود، سپس ۱ پیمانه از تکه های هلو را جدا می کنیم و مابقی آنرا درون غذاساز یا بلندر ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا کاملا پوره شود. در ادامه رانی را درون یک ظرف مناسب می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله تکه های هلو را به ظرف حاوی رانی اضافه کرده و آنرا به مدت ۴ تا ۵ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود. پس از گذشت این زمان رانی را از یخچال خارج کرده و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- doonyafood
مطالب پربازدید از سراسر وب
- مدل گردنبند طلا شیک و جدید؛ این طرح ها را کمتر جایی می تونید ببینید!
- طرز تهیه خورش آلو زرشک با طعم بی نظیر برای مهمانی های خاص
- مدل توربان نوزادی جدید و فوق العاده شیک؛ طرحهای خاص و جدید
- مانتو بلند مشکی و شیک؛ با این مدل ها در تمام مجالس بدرخشید!
- طرز تهیه سالاد الویه بازاری؛ با این آموزش مثل کارخونه ای درست کن!