طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!

طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!

طرز تهیه رولت گوشت و مرغ رولت گوشت و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود …

طرز تهیه قرابیه بادام، شیرینی ساده و خوشمزه ترکیه ای!

طرز تهیه قرابیه بادام، شیرینی ساده و خوشمزه ترکیه ای!

طرز تهیه قرابیه بادام قرابیه بادام یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد و خیلی راحت …

طرز تهیه کیک سیب و دارچین ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک سیب و دارچین ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک سیب و دارچین کیک سیب و دارچین یکی از انواع کیک های خوشمزه و محبوب است که با مواد و …

طرز تهیه کیک هلو

طرز تهیه کیک هلو بدون فر طرز تهیه کیک هلو با شیر کیک هلو با دارچین طرز تهیه کیک با مارمالاد هلو فیلم طرز تهیه کیک هلو کیک پوره هلو کیک هلو زعفرانی

کیک هلو از کیک های بسیار خوشمزه و پرطرفدار فصل تابستان است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک هلو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کیک هلو
آرد سفید۲ پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱ پیمانه
شیر۱ پیمانه
روغن مایع۱ پیمانه
هلو۱ عدد
وانیلنوک قاشق چایخوری
نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک هلو

مرحله اول

برای تهیه کیک هلوی مجلسی در ابتدای کار فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در ادامه قالب را با کمی روغن یا کره چرب می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا بافت مواد کشدار و رنگ آن روشن شود. در ادامه روغن را اضافه کرده و چند ثانیه مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا شیر هم دمای محیط را افزوده و هم زدن مواد را چند ثانیه دیگر ادامه می دهیم تا بافت شان یکدست شود. در همین حین آرد را با بکینگ پودر و وانیل ترکیب کرده و سه مرتبه الک می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله ترکیب آرد را در دو مرحله به مواد داخل کاسه افزوده و با لیسک از یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت مواد یکدست شود. در ادامه هلو را به صورت نگینی خرد کرده و با نشاسته ترکیب می کنیم.

مرحله پنجم

حالا ترکیب هلو و نشاسته را به مایه کیک اضافه کرده و در حدی که تکه های هلو در تمام کیک پخش شوند، مخلوط می کنیم. در ادامه قالب را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم کیک حدود ۴۵ دقیقه بپزد.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان برای رنگ گرفتن روی کیک، گریل را روشن می کنیم. در نهایت قالب را از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا کیک خنک شود، سپس از قالب خارج کرده و به سلیقه خود با تکه های هلو و خامه فرم گرفته تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 17 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.