طرز تهیه کیک هلو خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک هلو
کیک هلو از کیک های بسیار خوشمزه و پرطرفدار فصل تابستان است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک هلو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کیک هلو | |
آرد سفید | ۲ پیمانه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ۱ پیمانه |
هلو | ۱ عدد |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک هلو
مرحله اول
برای تهیه کیک هلوی مجلسی در ابتدای کار فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در ادامه قالب را با کمی روغن یا کره چرب می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا بافت مواد کشدار و رنگ آن روشن شود. در ادامه روغن را اضافه کرده و چند ثانیه مواد را مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
حالا شیر هم دمای محیط را افزوده و هم زدن مواد را چند ثانیه دیگر ادامه می دهیم تا بافت شان یکدست شود. در همین حین آرد را با بکینگ پودر و وانیل ترکیب کرده و سه مرتبه الک می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله ترکیب آرد را در دو مرحله به مواد داخل کاسه افزوده و با لیسک از یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت مواد یکدست شود. در ادامه هلو را به صورت نگینی خرد کرده و با نشاسته ترکیب می کنیم.
مرحله پنجم
حالا ترکیب هلو و نشاسته را به مایه کیک اضافه کرده و در حدی که تکه های هلو در تمام کیک پخش شوند، مخلوط می کنیم. در ادامه قالب را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم کیک حدود ۴۵ دقیقه بپزد.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان برای رنگ گرفتن روی کیک، گریل را روشن می کنیم. در نهایت قالب را از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا کیک خنک شود، سپس از قالب خارج کرده و به سلیقه خود با تکه های هلو و خامه فرم گرفته تزیین می کنیم.
- منبع :
- narges_jbl