طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه قرابیه حلوا خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه قرابیه حلوا قرابیه حلوا یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و قدیمی کشورمان است که با مواد متنوعی درست می شود، …
طرز تهیه کیک انار خوشمزه و فوق العاده خوشرنگ مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک انار کیک انار یکی از انواع کیک های خوشمزه و پاییزی کشورمان است که با رسپی های متنوعی تهیه می …
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ رولت گوشت و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود …
طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی
کاپ کیک توت فرنگی یکی از کیکهای خوشمزه و با طعم بینظیر توتفرنگی است که بافتی سبک و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع آماده و درست میشود، این کیک خوش طعم طرفداران زیادی دارد و برای پذیرایی بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی در ادامه با سایت آموزشی نکتهچی همراه باشید.
مواد لازم کاپ کیک توت فرنگی | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | نصف پیمانه |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
شیر | نصف پیمانه |
روغن مایع | نصف پیمانه |
آرد | ۱ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱.۵ قاشق چایخوری |
توت فرنگی | به مقدار لازم |
طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی
مرحله اول
ابتدا توت فرنگیها را تمیز کنید و ساقه و برگهای اضافی آنها را جدا کنید و سپس در یک ظرف بریزید و روی آن مقداری آب بگیرید تا کاملا خیس بخورند و تمیز شوند بعد از ده دقیقه توت فرنگیها را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا آب اضافی آنها برود.
مرحله دوم
بعد از اینکه توت فرنگیها خشک شدند تعدادی از توت فرنگیهای سالم و رسیده را انتخاب کنید و انتهای آنها را برش بزنید و بعد در هر قالب مافین کاغذ روغنی کاپ کیک قرار دهید و سپس در وسط هر قالب یک عدد توت فرنگی روی کاغذ روغنی بگذارید.
مرحله سوم
حالا برای درست کردن مواد کیک ابتدا تخم مرغ را در یک ظرف بریزید و با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود و کمی پف کند و بعد شکر را به آن اضافه کنید و به قدری هم بزنید تا مخلوط کشدار و کرم رنگ و یکدست شود.
مرحله چهارم
سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل آزاد شود و با مواد ترکیب شود بعد شیر را که از چند دقیقه قبل در دمای محیط قرار گرفته و با محیط هم دما شده است به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم خوب ترکیب شوند.
مرحله پنجم
بعد روغن مایع را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بافت مواد صاف و یکدست شود، سپس در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید تا سبک شود بعد بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید و دوباره الک کنید تا آرد یکدست شود.
مرحله ششم
بعد از آن آرد را کمکم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک در یک جهت و به شکل دورانی هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و خمیر تشکیل شده صاف و یکدست شود بعد از مواد کیک داخل قالبها بریزید و دو سوم قالب را پر کنید.
مرحله هفتم
سپس قالب را داخل فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا کیکها کاملا بپزند و بعد از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا سرد شوند.
مرحله هشتم
سپس خامه قنادی را در ظرفی بریزید و با دور تند همزن برقی بزنید تا خامه فرم بگیرد و جای پرههای همزن روی آن باقی بماند و اگر ظرف را برگرداندید خامه از آن بیرون نریزد و رنگ خامه فرم گرفته مات شود، در این حالت خامه آماده استفاده است.
مرحله نهم
بعد خامه فرم گرفته را داخل قیف بریزید و وقتی که کیکها سرد شدند خامه را روی کیکها پایپ کنید و بعد به دلخواه و سلیقه خودتان با مقداری پودر پسته، پودر نارگیل، خردههای مغز گردو، خلال بادام، مغز فندق و برشهای توت فرنگی تزئین کنید.
- منبع :
- caramela.cake.learning