طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون در این مطلب از سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از خورش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی، خورش …

طرز تهیه سس چیلی، به روش رستورانی درستش کن!

طرز تهیه سس چیلی، به روش رستورانی درستش کن!

طرز تهیه سس چیلی سس چیلی یکی از انواع سس‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، این سس خوش طعم …

طرز تهیه پوره گوجه فرنگی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه پوره گوجه فرنگی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه پوره گوجه فرنگی پوره گوجه فرنگی یکی از انواع چاشنی های معروف و ساده است که در خوشمزه تر شدن برخی …

طرز تهیه مربای توت سفید

طرز تهیه مربای توت سفید بدون شکر مربای توت سفید با شیره طرز تهیه مربای توت سفید اپارات مربای توت سفید خانم گلاور

مربای توت سفید یکی از انواع مرباهای خوشمزه و بین المللی است که همانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای توت سفید در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم مربای توت سفید
توت سفید۵۰۰ گرم
شکر۵۰۰ گرم
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
هل۲ عدد
جوهر لیمو½ قاشق چایخوری

طرز تهیه مربای توت سفید

مرحله اول

برای تهیه مربای توت سفید خوشمزه ابتدای کار توت ها را شسته و چوب آنها را جدا می کنیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خشک شوند. در ادامه توت ها را به همراه شکر به صورت لایه ای درون یک قابلمه می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم توت ها به مدت ۱ شب درون یخچال استراحت کنند تا توت ها آب بیندارند. پس از گذشت این زمان قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا مربا جوش بیاید.

مرحله سوم

در حین پخت کف روی مربا را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم تا در نهایت مربای شفافی داشته باشیم. پس از گذشت یک ساعت و ۳۰ دقیقه هل را به همراه زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می کنیم تا مربا خوش رنگ شود.

مرحله چهارم

در ادامه درب قابلمه را نیمه باز گذاشته و اجازه می دهیم مربا کاملا غلیظ شود. پس از گذشت ۳۰ دقیقه یک قاشق از شهد مربا را درون نعلبکی ریخته آنرا به مدت ۲ الی ۳ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا شهد خنک شود.

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان شهد را بین دو انگشت تست می کنیم. در صورتی که شهد کش دار بود قوام مربا مناسب است، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم مربا درون قابلمه کاملا خنک شود.

مرحله ششم

زمانی که مربا خنک شد، آنرا درون شیشه مورد نظرمان ریخته، سپس درب آنرا می بندیم تا از ورود هوا جلوگیری شود. حالا مربا را درون یخچال نگهداری می کنیم و در نهایت مربا را به همراه کره سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 14 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.