طرز تهیه سس پیتزا خوشمزه و رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه سس پیتزا خوشمزه و رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه سس پیتزا سس یکی از مهم ترین چاشنی هایی است که در تهیه غذا و سرو آن به ما کمک می …

طرز تهیه ترشی بامیه خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه ترشی بامیه خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه ترشی بامیه ترشی بامیه یکی از انواع ترشی های اصیل و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان خوزستان …

طرز تهیه مربای زردآلو زعفرانی مجلسی و خوشمزه تبریزی

طرز تهیه مربای زردآلو زعفرانی مجلسی و خوشمزه تبریزی

طرز تهیه مربای زردآلو مربای زردآلو یکی از انواع مرباهای خوشمزه ایرانی است که علاوه بر صبحانه، در شیرینی پزی هم کاربرد دارد، …

طرز تهیه مربای توت فرنگی

طرز تهیه مربای توت فرنگی خانم اردستانی در سرآشپز پاپیون شف طیبه بدون شکر اموزش خانم گلاور

مربای توت فرنگی علاوه بر اینکه خیلی خوشمزه است، ظاهر بسیار زیبایی نیز دارد، برای مشاهده آموزش درست کردن این مربا خوشرنگ در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم مربای توت فرنگی
توت فرنگی۱ کیلوگرم
شکر۹۰۰ گرم

دستور تهیه مربای توت فرنگی

مرحله اول

برای تهیه مربای توت فرنگی ابتدا گلبرگ های روی توت فرنگی را جدا می کنیم، سپس توت فرنگی ها را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. حالا توت فرنگی ها را به صورت لایه ای داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

بین هر لایه توت فرنگی مقداری شکر می پاشیم، سپس قابلمه را به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا توت فرنگی ها آب یندازند. اگر بعد از ۲۴ ساعت توت فرنگی ها آب ننداختند نصف لیوان آب ولرم به قابلمه اضافه می کنیم.

;

مرحله سوم

حالا قابلمه را روی حرارت متوسط به بالا قرار می دهیم تا آب درون قابلمه سریع تر به جوش بیاید. پس از حل شدن شکر و کف روی مرباف باید کف روی انرا بگیریم و دور بریزیم تا در پایان مربای درخشان تر و شفاف تری داشته باشیم.

مرحله چهارم

حالا باید صبر کنیم مربا به غلظت مناسب برسد. برای تست غلظت مربا کمی از مربا را داخل یک قاشق می ریزیم و صبر می کنیم تا سرد شود، سپس بین دو انگشت خود تست می کنیم اگر شیره مربا حالت کشدار داشت یعنی مربا اماده است.

مرحله پنجم

اگر پس از خاموش کردن شعله روی مربا باز هم کف بود باید انرا هم بگیریم و دور بریزیم. حالا صبر می کنیم تا مربا به طور کامل در دمای محیط خنک شود، سپس آنرا داخل ظرف شیشه ای می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 15 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/ashpazi.termeh
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.