طرز تهیه تارت کرمدار میوه ای خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه تارت کرمدار میوه ای خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه تارت کرمدار میوه ای تارت کرمدار میوه‌ای یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که با انواع میوه‌ها درست می‌شود …

طرز تهیه ترافل نارگیلی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه ترافل نارگیلی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه ترافل نارگیلی ترافل نارگیلی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه خانگی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله امروز می‌خواهیم در سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از این غذاهای محبوب و دوست‌داشتنی برویم؛ طرز تهیه …

طرز تهیه شیرینی کعک

طرز تهیه کعک خرمشهر شیرینی کعک بدون فر طرز تهیه کعک لبنانی طرز تهیه کعک ایلام طرز تهیه کعک عربی طرز تهیه شیرینی عربی

شیرینی کعک یکی از شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ مصری است که نوع ترکی و عربی هم دارد و به روش‌های مختلفی درست می‌شود، این شیرینی بافتی بیسکوئیتی دارد و یک میان وعده مناسب و ساده است که خیلی راحت و سریع آماده می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کعک در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی کعک
آرد۱ و ⅓ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
روغن مایع⅓ لیوان
نمکیک پنس
پودر هلبه مقدار لازم
کنجد برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی کعک

مرحله اول

ابتدا تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا پف کند و کمی حجیم شود سپس شکر را به آن اضافه کنید و با همزن دستی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت مواد کرم رنگ و کشدار و یکدست شود.

مرحله دوم

بعد هل را بکوبید و پودر کنید و سپس روی مواد بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و عطر هل در مواد پخش شود سپس روغن مایع را اضافه کنید و فقط به اندازه‌ای که با مواد مخلوط شود هم بزنید تا بافت یکدست و لطیفی تشکیل شود.

مرحله سوم

سپس در یک ظرف دیگر آرد را با بکینگ پودر و نمک مخلوط کنید و بعد ترکیب آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود، سپس ترکیب آرد را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

نکته: اگر می‌خواهید شیرینی کاکائویی درست کنید به اندازه یک قاشق از آرد کم کنید و به جای آن یک قاشق پودر کاکائو به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم

وقتی که خمیر تشکیل شده بافت صاف و یکدستی پیدا کرد آن را در ظرفی قرار دهید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا خمیر استراحت کند و بافت آن منسجم شود و عطر و طعم مواد کاملا به خورد هم رود.

مرحله پنجم

در این فاصله شعله پخش کن را روی گاز با حرارت متوسط قرار دهید تا کاملا گرم شود و سپس کف تابه دوبل یا تابه نچسب کاغذ روغنی قرار دهید و با روغن مایع یا کره کمی آن را چرب کنید و بعد از آن خمیر را از فریزر بیرون بیاورید.

مرحله ششم

سپس مقداری از خمیر به اندازه یک گردو را بردارید و با دست فرم دهید و گرد کنید و بعد گلوله‌‌های خمیر هم اندازه را با فاصله در تابه بچینید و سپس با مقداری پودر پسته، کنجد و خرفه روی خمیرها را به دلخواه و سلیقه خودتان تزئین کنید.

مرحله هفتم

بعد اگر از تابه دوبل استفاده می‌کنید واشر آن را بردارید و درب تابه را ببندید و در صورتی که در تابه معمولی و نچسب شیرینی‌ها را درست می‌کنید، درب تابه را با دم‌کنی ببندید و روی حرارت متوسط روی شعله پخش کن به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.

مرحله هشتم

حالا بعد از این مدت تست کنید که شیرینی‌ها کامل پخته باشند و رنگ اطراف آن‌ها طلایی شده باشد و سپس از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند و بعد از سرد شدن شیرینی‌ها را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 5 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.