طرز تهیه شیرینی کعک خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه مافین شکلاتی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه مافین شکلاتی مافین شکلاتی یکی از انواع مینی کیک های خوشمزه و بین المللی است که برای پذیرایی در مهمانی ها …
طرز تهیه کاپ کیک هندوانه برای شب یلدا مرحله به مرحله
طرز تهیه کاپ کیک هندوانه کاپ کیک هندوانه یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه ایرانی است که معمولا برای شب یلدا …
طرز تهیه دونات خوشمزه به روش خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه دونات دونات یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی دارد و معمولا بسیار مناسب برای …
طرز تهیه شیرینی کعک
شیرینی کعک یکی از شیرینیهای خوشمزه و لذیذ مصری است که نوع ترکی و عربی هم دارد و به روشهای مختلفی درست میشود، این شیرینی بافتی بیسکوئیتی دارد و یک میان وعده مناسب و ساده است که خیلی راحت و سریع آماده میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کعک در ادامه با سایت آموزشی نکتهچی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی کعک | |
آرد | ۱ و ⅓ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن مایع | ⅓ لیوان |
نمک | یک پنس |
پودر هل | به مقدار لازم |
کنجد برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه شیرینی کعک
مرحله اول
ابتدا تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا پف کند و کمی حجیم شود سپس شکر را به آن اضافه کنید و با همزن دستی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت مواد کرم رنگ و کشدار و یکدست شود.
مرحله دوم
بعد هل را بکوبید و پودر کنید و سپس روی مواد بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و عطر هل در مواد پخش شود سپس روغن مایع را اضافه کنید و فقط به اندازهای که با مواد مخلوط شود هم بزنید تا بافت یکدست و لطیفی تشکیل شود.
مرحله سوم
سپس در یک ظرف دیگر آرد را با بکینگ پودر و نمک مخلوط کنید و بعد ترکیب آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود، سپس ترکیب آرد را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
نکته: اگر میخواهید شیرینی کاکائویی درست کنید به اندازه یک قاشق از آرد کم کنید و به جای آن یک قاشق پودر کاکائو به مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم
وقتی که خمیر تشکیل شده بافت صاف و یکدستی پیدا کرد آن را در ظرفی قرار دهید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا خمیر استراحت کند و بافت آن منسجم شود و عطر و طعم مواد کاملا به خورد هم رود.
مرحله پنجم
در این فاصله شعله پخش کن را روی گاز با حرارت متوسط قرار دهید تا کاملا گرم شود و سپس کف تابه دوبل یا تابه نچسب کاغذ روغنی قرار دهید و با روغن مایع یا کره کمی آن را چرب کنید و بعد از آن خمیر را از فریزر بیرون بیاورید.
مرحله ششم
سپس مقداری از خمیر به اندازه یک گردو را بردارید و با دست فرم دهید و گرد کنید و بعد گلولههای خمیر هم اندازه را با فاصله در تابه بچینید و سپس با مقداری پودر پسته، کنجد و خرفه روی خمیرها را به دلخواه و سلیقه خودتان تزئین کنید.
مرحله هفتم
بعد اگر از تابه دوبل استفاده میکنید واشر آن را بردارید و درب تابه را ببندید و در صورتی که در تابه معمولی و نچسب شیرینیها را درست میکنید، درب تابه را با دمکنی ببندید و روی حرارت متوسط روی شعله پخش کن به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.
مرحله هشتم
حالا بعد از این مدت تست کنید که شیرینیها کامل پخته باشند و رنگ اطراف آنها طلایی شده باشد و سپس از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند و بعد از سرد شدن شیرینیها را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید.
- منبع :
- ashpazi__shirini