طرز تهیه شیرینی چنگالی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کلوچه کنجدی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کلوچه کنجدی کلوچه کنجدی یکی از انواع کلوچه های خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، …
طرز تهیه کیک سفیده تخم مرغ ساده و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک سفیده تخم مرغ کیک سفیده تخم مرغ یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که بافت بسیار …
طرز تهیه کیک لبو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک لبو کیک لبو یکی از انواع کیک های محبوب ایرانی است که معمولا در فصل پاییز و زمستان پخته می …
طرز تهیه شیرینی چنگالی
شیرینی چنگالی یکی از انواع شیرینیهای ساده و خوشمزه است که میتوانید آن را بدون فر و خیلی راحت و سریع درست کنید، این شیرینی خوش طعم یک میان وعده مناسب است که با روشهای مختلف و مواد متنوعی آماده و درست میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی چنگالی در ادامه با سایت آموزشی نکتهچی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی چنگالی | |
آرد سفید | ۱ و نیم لیوان |
شکر | نصف لیوان |
روغن جامد یا صاف قنادی یا کره | ۱۰۰ گرم |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه شیرینی چنگالی
مرحله اول
ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده است در ظرفی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی یا همزن دستی بزنید تا مخلوط کرم رنگ و پوک شود بعد وانیل را به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل کاملا در مخلوط پخش شود.
مرحله دوم
سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد آرد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و با قاشق ترکیب کنید، بعد خمیر را با دست کمی ورز دهید تا یکدست و نرم شود و به دست نچسبد و بگذارید تا کمی استراحت کند.
مرحله سوم
بعد مقداری از خمیر شیرینیها را به اندازه یک فندق بردارید و با دست فرم دهید و گرد کنید و سپس با کف دو دست کمی فشار دهید تا تخت شوند و بعد به وسیله چنگال روی سطح خمیر خط بیاندازید و یا هر طرحی به دلخواه خودتان بیاندازید.
مرحله چهارم
سپس گاز را روشن کنید و شعله پخش کن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود بعد در یک تابه کاغذ روغنی بیاندازید و واشر تابه را بردارید و سپس شیرینیها را با فاصله در تابه بچینید و درب تابه را ببندید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله پنجم
بعد به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا شیرینیها بپزند، بعد از این که زیر شیرینیها کمی طلایی شد یعنی آماده شدهاند، اگر تابه دوبل ندارید میتوانید از همان تابه تفلون یا گرانیت استفاده کنید و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید و بعد با دمکنی درب آن را ببندید.
مرحله ششم
اگر از فر استفاده میکنید در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینیها را با فاصله در آن بچینید و در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید بعد دمای آن را روی ۱۶۰ درجه تنظیم کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا شیرینیها بپزند.
مرحله هفتم
بعد از آن که شیرینیها آماده شدند، سینی شیرینیها را از فر بیرون بیاورید یا تابه را از روی حرارت بردارید و آنها را در دمای محیط قرار دهید تا شیرینیها کمی خنک شوند بعد آنها را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری بچینید.
مرحله هشتم
سپس مقداری شکلات را در ظرفی بریزید و به روش بنماری ذوب کنید و بعد روی شیرینیها بریزید و با کمی پودر پسته، پودر نارگیل، خردههای گردو، مغز فندق، خلال بادام و شکلات چیپسی و برشهای موز و توت فرنگی تزئین کنید.
- منبع :
- ashpazi__shirini