طرز تهیه کوکی آجیلی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه کماج تابه ای ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کماج تابه ای کماج تابه ای یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی کشورمان است که با رسپی های متنوعی …
طرز تهیه کیک وانیلی با کرم کاستارد خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک وانیلی با کرم کاستارد کیک وانیلی با کرم کاستارد یکی از انواع کیک های خوشمزه و ساده است که با …
آموزش طرز تهیه نان شیرمال صنعتی و تنوری خوشمزه در منزل
طرز تهیه نان شیرمال نان شیرمال یکی از انواع نان های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که شباهت هایی به فطیر دارد و …
طرز تهیه کوکی آجیلی
کوکی آجیلی یکی از شیرینیهای خوشمزه و متنوع است که با روشهای مختلف و ترکیبات متنوعی درست میشود و طرفداران زیادی دارد، این کوکی خوش طعم را خیلی راحت و سریع میتوانید درست و آماده کنید و در پذیرایی و مهمانیها استفاده کنید، برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی آجیلی در ادامه با سایت آموزشی نکتهچی همراه باشید.
مواد لازم کوکی آجیلی | |
مغز گردو | ۲۵۰ گرم |
انجیر خشک | ۱۵۰ گرم |
برگه زردآلو | ۱۰۰ گرم |
سفیده تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | نصف فنجان |
شکلات سفید و شیری | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکی آجیلی
مرحله اول
ابتدا انجیرهای خشک را یک ساعت در آب خیس کنید تا بافت آنها نرم شود و بعد از این مدت از آب در بیاورید و کنار بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود و انجیرها خشک شوند یا با پارچه نخی خشک کنید و سپس با چاقوی تیز آنها را ریز خرد کنید.
مرحله دوم
سپس مقداری از برگههای زردآلو که صاف و تمیز هستند را هم با چاقو یا قیچی نگینی خرد کنید و بعد مغز گردوها را با دست خرد کنید به طوری که زیر دندان بیایند و طعم آنها حس شود، به جای گردو میتوانید از مغز پسته، فندق یا بادام هم استفاده کنید.
مرحله سوم
حالا داخل یک کاسه مواد ریز شده را بریزید و سپس در یک ظرف دیگر تخم مرغها را بشکنید و زرده و سفیده آنها را از هم جدا کنید و بعد سفیدهها را به مواد ریز شده داخل کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم
بعد شکر را هم به مواد اضافه و با هم مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی یا همزن دستی هم بزنید تا مواد حالت خمیری شکل پیدا کنند و سپس مقداری از مواد خمیر را بردارید و با دست فرم دهید و گلولههای کوچک آجیلی درست کنید.
مرحله پنجم
سپس داخل سینی فر یا قالب را با روغن مایع یا کره چرب کنید و یا کف آن کاغذ روغنی قرار دهید و بعد توپکهای درست شده را با فاصله در سینی بچینید، سعی کنید توپکها هم اندازه باشند تا بعد از پخت ظاهر کوکیهای زیباتر و شیکتر باشد.
مرحله ششم
بعد سینی را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا کوکیها کاملا بپزند و طلایی رنگ شوند، سپس از فر در بیاورید و بگذارید تا سرد شوند.
مرحله هفتم
سپس به دلخواه مقداری شکلات سفید یا شیری را به روش بنماری روی بخار کتری ذوب کنید و وقتی که کوکیها سرد شدند روی آنها شکلات آب شده را بریزید و فرم دهید و سپس کوکیها را در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد.
مرحله هشتم
وقتی شکلاتها سفت شدند و طعم همه مواد کوکیها با هم ترکیب شد از یخچال در بیاورید و سپس کوکی آجیلی را در ظرف مناسب بچینید و با پودر پسته، پودر نارگیل و گردوهای خرد شده تزئین کنید و همراه با چای برای پذیرایی سرو کنید.
- منبع :
- deserkade_t.a