طرز تهیه کوکی گردویی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ به صورت فوری و با بافت پنبهای!
طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ کیک بدون تخم مرغ یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که برای پخت آن نیازی …
طرز تهیه کیک روسی، به صورت ساده و تخته ای در منزل!
طرز تهیه کیک روسی کیک روسی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ بین المللی است که از دو لایه مختلف با طعمهای …
طرز تهیه کوکی جو دوسر رژیمی، یک راهنمای کامل
طرز تهیه کوکی جو دوسر کوکی جو دو سر یکی از انواع کوکی های خوشمزه و خاص بین المللی است که معمولا برای …
طرز تهیه کوکی گردویی
کوکی گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی گردویی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم خمیر کوکی گردویی | |
آرد | ۱۵۰ گرم |
کره | ۱۱۵ گرم |
شکر قهوه ای | ½ پیمانه |
شکر سفید | ¼ پیمانه |
شکلات تلخ | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ¼ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
مغز گردو (اختیاری) | برای تزیین |
مواد لازم درون کوکی | |
گردو | ¾ پیمانه |
کره | ۱۲ گرم |
طرز تهیه کوکی گردویی
مرحله اول
برای تهیه کوکی گردویی خوشمزه در ابتدای کار کره را درون یک تابه مناسب قرار داده و تابه را روی حرارت ملایم می گذاریم، سپس اجازه می دهیم کره روی حرارت بماند تا روی آن کف کرده و به رنگ قهوه ای برسد.
مرحله دوم
در ادامه کره ذوب شده را درون یک ظرف مناسب ریخته و مجددا تابه را روی حرارت قرار می دهیم. حالا کره مواد میانی را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم ذوب شود، سپس مغز گردو را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه می افزاییم.
مرحله سوم
در این مرحله گردو را کمی با کره تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم. در ادامه شکر قهوه ای را به همراه شکر سفید به کاسه اضافه کرده و با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا ذرات شکر درون کره کاملا حل شوند.
مرحله چهارم
حالا تخم مرغ را به کاسه اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد ترکیب و مخلوط درون کاسه روشن شود. در ادامه آرد را به همراه پودر دارچین و بکینگ پودر درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله شکلات تلخ را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه مواد خشک، شیر و مخلوط گردو و کره به کاسه اضافه کرده با لیسک به خوبی هم می زنیم تا خمیری نرم و بسیار چسبنده حاصل شود.
مرحله ششم
حالا روی خمیر را با کیسه فریزر می پوشانیم و به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار داده تا استراحت کند. ۱۵ دقیقه قبل از اتمام استراحت خمیر کوکی، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.
مرحله هفتم
در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و از خمیر کوکی به اندازه یک گردو بزرگ جدا کرده و گرد می کنیم، سپس با فاصله درون سینی فر می چینیم. در صورت تمایل می توانید روی کوکی ها مغز گردو قرار دهید.
مرحله هشتم
حالا سینی را طبقه وسط فر می گذاریم تا کوکی ها به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه درون فر بمانند و کاملا پخته شوند. پس از گذشت این زمان سینی را از خارج کرده و پس از خنک شدن به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- chefmom___