طرز تهیه کیک پسته، طعمی خاص و ماندگار برای عصرانه

طرز تهیه کیک پسته، طعمی خاص و ماندگار برای عصرانه

طرز تهیه کیک پسته کیک پسته یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که طعمی عالی و بافتی سبک و لطیف دارد …

طرز تهیه لوکوم خوشمزه به روش ترکیه ای مرحله به مرحله

طرز تهیه لوکوم خوشمزه به روش ترکیه ای مرحله به مرحله

طرز تهیه لوکوم لوکوم یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که شباهت زیادی به باسلوق دارد، برای مشاهده …

طرز تهیه قند کنجی؛ یک ایده عالی برای پذیرایی از مهمان‌ها

طرز تهیه قند کنجی؛ یک ایده عالی برای پذیرایی از مهمان‌ها

طرز تهیه قند کنجی قند کنجی، با طعم دلنشین و بافت ترد و خوشمزه‌اش، یکی از این تنقلات است که ساخت آن نه …

طرز تهیه کرم پاتیسیر

طرز تهیه کرم پاتیسیر شکلاتی طرز تهیه کرم پاتیسیر برای روی کیک طرز تهیه کرم پاتیسیر رزا منتظمی فرق کرم پاتیسیر و کرمفیل طرز تهیه کرم وانیلی برای وسط کیک کرم پاتیسیر بدون زرده طرز تهیه کرم وسط کیک با نشاسته ذرت طرز تهیه کرم پاتیسیر بدون نشاسته کرم پاتیسیر برای تزیین کیک

کرم پاتیسیر، یکی از کرم‌های خوشمزه و خوش عطر است که برای فیلینگ کردن پیراشکی، انواع کیک‌ها، دسرها، ماکارون و نان تست مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کرم پاتیسیر در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم کرم پاتیستر
شیر پر چرب۲ لیوان حدود ۴۰۰ گرم
زرده تخم مرغ۴ عدد
شکر۴/۳ لیوان حدود ۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
شکلات تلخ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه۱۰۰ گرم
پودر کاکائو۱ قاشق غذاخوری
پودر قهوه۱ قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه کرم پاتیسیر

مرحله اول

برای تهیه کرم پاتیستر ساده ابتدا شیر را که بهتر است پرچرب باشد در یک ظرف روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود وقتی شروع به جوشیدن کرد، آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

حالا تخم ‌مرغ‌‌ها را در یک ظرف دیگر بزنید تا از لختگی خارج شود و حجم آن بیشتر شود بعد شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط کمی کشدار و کرم رنگ شود.

مرحله سوم

سپس نشاسته ذرت و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شوند و بافتی صاف و یکدست تشکیل شود، بعد پودر کاکائو و پودر قهوه را هم بریزید و با همزن برقی هم بزنید.

مرحله چهارم

وقتی که پودر کاکائو و قهوه کاملا به خورد مواد رفتند و ترکیب تشکیل شده یکدست شد، در حالی که همزن برقی روشن است، شیر گرم را کم‌کم اضافه کنید و مداوم هم بزنید.

نکته: هنگامی که شیر گرم را اضافه می‌کنید برای اینکه تخم‌مرغ‌ها نپزند، باید همزن برقی روشن باشد و همه مواد را با هم مخلوط کند.

مرحله پنجم

بعد از اینکه شیر کاملا در مواد حل شد، مخلوط مواد را از صافی رد کنید تا بافت صاف و یکدستی تشکیل شود و سپس مخلوط را در یک ظرف ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و مداوم هم بزنید.

مرحله ششم

وقتی کرم به غلظت مناسب رسید و بافت آن خامه‌ای شکل و کشدار شد و روی آن حباب زد، آن را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی از حرارت آن کم شود.

مرحله هفتم

بعد در حالی که هنوز مایع کرم، گرم است شکلات تلخ را به آن اضافه کنید و با همزن دستی یا قاشق هم بزنید تا شکلات در آن آب شود و کاملا در مخلوط حل شود.

مرحله هشتم

سپس یک خامه صبحانه را هم به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شود و طعم و مزه آن‌ها به خورد هم رود و بافت کرم تشکیل شده صاف و یکدست شد.

مرحله نهم

بعد کرم پاتیسیر را در ظرف دیگری بریزید و روی آن سلفون بکشید و برای حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم استراحت کند، بعد از این زمان دوباره با همزن برقی آن را بزنید.

مرحله دهم

حالا کرم آماده را برای فیلینگ کردن کیک استفاده کنید و یا در ظرف شیشه‌ای بریزید و درب آن را محکم ببندید و برای مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید.

مرحله یازدهم

سپس هر زمان که خواستید از کرم پاتیسیر استفاده کنید آن را دوباره با همزن برقی هم بزنید و در ظرف مناسب بریزید و همراه با نان تست، پیراشکی و دسر سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 17 اسفند 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.