طرز تهیه کرمفیل وانیلی

طرز تهیه کرمفیل خانگی طرز تهیه کرمفیل ساده فیلم طرز تهیه کرمفیل طرز تهیه کرمفیل صنعتی طرز استفاده از کرمفیل در کیک کرمفیل بدون زرده

کرمفیل وانیلی یک کرم خوشمزه و لذیذ برای فیلینگ تارت، شیرینی، دونات، نان و کیک است که خیلی خوب فرم می‌گیرد و در شیرینی‌پزی بسیار پرکاربرد است، برای آشنایی با روش آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کرمفیل وانیلی در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
زرده تخم‌مرغ۳ عدد
شیر۲ لیوان
شکر۶ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
وانیل۲/۱ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کرمفیل وانیلی

مرحله اول

برای تهیه کرمفیل وانیلی در ابتدا شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، همزمان در ظرف دیگری زرده‌های تخم مرغ را بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و با همزن دستی خوب به هم بزنید.

مرحله دوم

حالا وانیل را به مخلوط مواد اضافه کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید، سپس نشاسته ذرت را هم به ترکیب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا ترکیب به دست آمده یکدست و کشدار شود.

مرحله سوم

وقتی که شیر از کناره‌های ظرف شروع به جوشیدن کرد، آن را از روی حرارت بردارید و نیمی از شیر را کم‌ کم به ترکیب تخم‌ مرغ‌ها اضافه کنید و همزمان تند تند مخلوط را به هم بزنید.

نکته: مخلوط را مداوم و سریع هم بزنید تا دمای تخم ‌مرغ‌ها به تدریج زیاد شود و یک دفعه پخته نشوند.

مرحله چهارم

حالا دوباره ظرف شیر را که باقیمانده شیر در آن قرار دارد روی حرارت ملایم قرار دهید و سپس مخلوط تخم‌مرغ و شیر را کامل به ظرف اضافه کنید و مجددا هم بزنید.

مرحله پنجم

مخلوط را با همزن دستی در حالی که هنوز روی حرارت ملایم قرار دارد آنقدر به هم بزنید که به غلظت مناسب برسد، مشاهده می‌کنید که کم‌کم حباب‌هایی در حال تشکیل شدن است.

نکته: کار همزدن را با حوصله انجام دهید تا کرم ته نگیرد و گلوله نشود و در نهایت بافت لطیف و یکدستی داشته باشد.

مرحله ششم

در این مرحله که حباب‌های بزرگ از اطراف و بالای کرم تشکیل شدند و کرم، به تدریج شروع به جدا شدن از ظرف کرد یعنی کرم آماده است و باید آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله هفتم

حالا باید تا کرم هنوز گرم است کره را به آن اضافه کنید و تند تند مخلوط کنید تا کره با گرمای کرم کاملا آب شود و با مواد ترکیب شود، آنقدر هم بزنید تا بافت مخلوط یکدست و لطیف شود.

مرحله هشتم

در این مرحله کرمفیل وانیلی آماده شده را به ظرفی که می‌خواهید کرم را در آن نگهداری کنید، انتقال دهید و تا هنوز کرم داغ است یک پلاستیک فریزر باز شده را روی آن بکشید.

نکته: پلاستیک را کامل روی کرمفیل بکشید که اصلا هوا نخورد و رویه نبندد.

مرحله نهم

بعد کرمفیل وانیلی را در هوای محیط قرار دهید تا دمای آن پائین بیاید، سپس به مدت ۷، ۸ ساعت یا از شب تا صبح در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود و بعد از آن استفاده کنید.

نکته: این کرم وانیلی به مدت ۳ روز در یخچال و ۳ هفته در فریزر قابل نگهداری است.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 16 بهمن 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.