طرز تهیه کرم بروله خوشمزه به روش فرانسوی مرحله به مرحله
طرز تهیه کرم بروله
کرم بروله یکی از انواع دسرهای خوشمزه و فرانسوی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کرم بروله در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کرم بروله | |
زرده تخم مرغ | ۶ عدد |
شکر | ½ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۷ گرم |
خامه صبحانه | ۲ پیمانه |
طرز تهیه کرم بروله
مرحله اول
برای تهیه کرم بروله خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه زرده تخم مرغ را به همراه نصف پیمانه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا کاملا روشن و کش دار شود. در ادامه خامه را درون یک قابلمه مناسب ریخته و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خامه گرم شود.
مرحله سوم
توجه داشته باشید خامه نجوشد در حد گرم و روان شدن کفایت می کند. در ادامه خامه را کم کم به کاسه اضافه کرده و با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ قوام پیدا کند. حالا مایه کرم را از صافی رد می کنیم.
مرحله چهارم
در ادامه مقداری از مایه کرم را درون کاسه های سرامیکی ریخته، سپس درون سینی فر قرار می هیم. در ادامه به اندازه ای که نصف کاسه ها را در بر بگیرد درون سینی آب جوش می ریزیم و سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم.
مرحله پنجم
حالا اجازه می دهیم کرم بروله ها به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم، سپس کاسه ها را روی توری قرار داده و مقداری از شکر باقی مانده روی کرم می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله شکر روی کرم را با حرارت فندک اتمی ذوب کرده تا شکر کاملا کاراملی و خشک شود، سپس حالت کریستالی پیدا کند. در نهایت اجازه می دهیم کرم بروله کاملا خنک شوند و پس از آن سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- memol.pastry