طرز تهیه کیک لبو

طرز تهیه کیک لبو طرز تهیه کیک با پودر لبو طرز تهیه کیک لبو به خانه برمیگردیم چرا کیک لبو قرمز نشد کیک لبو با پف زیاد کیک با پودر لبو نی نی سایت کیک لبو سانازسانیا

کیک لبو یکی از انواع کیک های محبوب ایرانی است که معمولا در فصل پاییز و زمستان پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک لبو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کیک لبو
آب لبو۱ پیمانه
آرد۲ پیمانه
پودر لبو یا پوره لبو۲ قاشق غذاخوری یا ½ پیمانه
روغن مایع½ پیمانه
شکر۱ پیمانه
تخم مرغ۳ عدد
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
گردوی خرد شده۲ قاشق غذاخوری
مواد سس لبو
شکر¼ لیوان
آب لبو۱ لیوان
کره۲ قاشق غذاخوری
نشاسته½ پیمانه
وانیلنوک قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک لبو

مرحله اول

برای تهیه کیک لبوی مجلسی در ابتدای کار فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود، سپس قالب مورد نظرمان را با کمی کره یا روغن مایع چرب می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله سفیده و زرده های تخم مرغ را جدا می کنیم، سپس سفیده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا پف کند. در ادامه زرده های تخم مرغ را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم.

مرحله سوم

حالا شکر را به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا بافت مواد کشدار و کرم رنگ شود. در ادامه روغن مایع را اضافه کرده و چند ثانیه مخلوط می کنیم، سپس آب لبو را به کاسه می افزاییم و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پودر یا پوره لبو را به همراه مغز گردو اضافه می کنیم و چند ثانیه دیگر مواد را هم می زنیم تا یکدست شوند. در ادامه ترکیب آرد و بکینگ پودر را روی مواد داخل کاسه الک کرده و با لیسک از یک سمت مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه بافت مایه کیک یکدست شد، آنرا درون قالب می ریزیم، سپس قالب را چند بار روی سطح کار می کوبیم. در ادامه قالب را درون فر که از قبل گرم کرده ایم قرار داده و اجازه می دهیم کیک حدود ۴۵ دقیقه بپزد.

مرحله ششم

در همین حین به سراغ آماده کردن سس لبو می رویم، برای این منظور شکر را به همراه نشاسته و آب لبو داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا مواد را به آرامی و با حرارت بسیار کم مخلوط می کنیم تا کمی غلیظ شوند. توجه داشته باشید که حرارت زیر قابلمه باید کم باشد تا طعم و بوی خامی نشاسته به طور کامل از بین برود و اصطلاحا بپزد.

مرحله هشتم

پس از اینکه سس کمی غلیظ شد، وانیل را به همراه کره به قابلمه اضافه کرده و آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه سس را به آرامی هم می زنیم تا وانیل و کره جذب سس شوند، سپس آنرا کنار می گذاریم تا کمی خنک شود.

مرحله نهم

در این مرحله پس از اینکه کیک به طور کامل پخت، آنرا از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کمی خنک شود. سپس کیک را درون ظرف سرو بر می گردانیم و سس را به صورت یکدست روی آنرا ریخته و پخش می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 12 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.