طرز تهیه شیرینی سابله ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی سابله ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی سابله شیرینی سابله یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه کشور فرانسه است که با طعم های متنوعی درست …

طرز تهیه کیک لبو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک لبو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک لبو کیک لبو یکی از انواع کیک های محبوب ایرانی است که معمولا در فصل پاییز و زمستان پخته می …

طرز تهیه قلیه ربنیک؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای محلی

طرز تهیه قلیه ربنیک؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای محلی

طرز تهیه قلیه ربنیک یکی از دستورات پخت که شاید کمتر در میان صفحات کتاب‌های آشپزی به چشم بخورد، قلیه ربنیک است. این …

طرز تهیه کیک خرمالو

طرز تهیه کیک خرمالو خانم صرافها کیک خرمالو نی نی سایت کیک خرمالو سانازسانیا کیک خرمالو با ماست کیک خرمالو با شیره انگور طرز تهیه کیک خرمالو در برنامه بهونه کیک خرمالو شف طیبه

کیک خرمالو از کیک های خوش آب و رنگ فصل پاییز و زمستان است که با رسپی های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک خرمالو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کیک خرمالو
خرمالوی رسیده۳ عدد
تخم مرغ۴ عدد
وانیلنوک قاشق چایخوری
شکر۱ لیوان
روغن مایع¾ لیوان
بکینگ پودر۲٫۵ قاشق چایخوری
پودر دارچین۲ قاشق چایخوری
آرد قنادی۲٫۵ لیوان
مغز گردو½ لیوان

طرز تهیه کیک خرمالو

مرحله اول

برای تهیه کیک خرمالوی مجلسی در ابتدای کار فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن کمی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله وانیل را به همراه شکر به کاسه اضافه کرده و مواد را چند دقیقه مخلوط می کنیم تا رنگ شان کرمی شود. در ادامه روغن مایع را اضافه کرده و چند ثانیه مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود.

مرحله سوم

حالا آرد را با پودر دارچین و بکینگ پودر ترکیب می کنیم، سپس درون الک می ریزیم و روی مواد داخل کاسه الک می کنیم. در همین حین مواد را از یک سمت با لیسک مخلوط می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست شود.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید فقط باید مواد را در حدی که یکدست شوند مخلوط کنیم و نیازی نیست بیش از حد مایه کیک را هم بزنیم، چون این کار باعث می شود کیک به خوبی پف نکند. در ادامه خرمالوها را پوره می کنیم و آب اضافی شان را می گیریم.

مرحله پنجم

در این مرحله پوره خرمالو را به همراه مغز گردوی خرد شده به کاسه اضافه کرده و کمی هم می زنیم تا بافت مواد یکدست شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با کمی کره سرد یا روغن مایع به صورت یکدست چرب می کنیم.

مرحله ششم

حالا مقداری آرد درون قالب می پاشیم و آنرا بر می گردانیم تا آرد اضافی بیرون بریزد. در ادامه مایه کیک را درون قالب می ریزیم و چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک بترکند و از بین بروند.

مرحله هفتم

در این مرحله قالب را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم کیک به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزد. پس از گذشت این زمان کیک را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم از حرارت بیفتد، سپس روی ظرف مورد نظرمان برمی گردانیم و برش می زنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 8 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.