طرز تهیه کیک هلو خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک هلو خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک هلو کیک هلو از کیک های بسیار خوشمزه و پرطرفدار فصل تابستان است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید به روش قزوینی

طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید به روش قزوینی

طرز تهیه شیرینی نخودچی شیرینی نخودچی یا نان نخودچی یکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی شهر قزوین می باشد.یکی از معروفترین و خوش …

طرز تهیه گز آردی خوشمزه به روش صنعتی مرحله به مرحله

طرز تهیه گز آردی خوشمزه به روش صنعتی مرحله به مرحله

طرز تهیه گز آردی گز آردی یکی از انواع شیرینی های سنتی خوشمزه و محبوب ایرانی است که به عنوان سوغاتی برخی شهرهای …

طرز تهیه ووپی پای شکلاتی

طرز تهیه ووپی پای شکلاتی , دستور پخت ووپی پای شکلاتی

ووپی پای شکلاتی یکی از انواع شیرینی های محبوب در کشور امریکا است که مانند دونات به عنوان میان وعده سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ووپی پای شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر ولرم۱ پیمانه
آرد۲ و ½ پیمانه
کره نرم۱۰۰ گرم
آبلیمو ترش۱ قاشق سوپخوری
شکر۱ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
وانیلنوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو۳ قاشق سوپخوری
مواد گاناش
شکلات تلخ یا شیری۲۰۰ گرم
خامه صبحانه۱۸۰ گرم

طرز تهیه ووپی پای شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه ووپی پای خوشمزه ابتدا باید گاناش را آماده کنیم، برای این منظور خامه را درون یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا به طور کامل ذوب شود، سپس شکلات تلخ یا شیری را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد به آرامی ترکیب می کنیم تا تکه های شکلات به طور کامل ذوب شده و با خامه ترکیب شوند. در ادامه گاناش را کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد، سپس آنرا درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود.

مرحله سوم

حالا شیر را به همراه آب لیمو ترش درون یک کاسه مناسب با هم ترکیب می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا شیر ببرد. در همین حین کره نرم شده را به همراه شکر درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و با همزن مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

هم زدن کره و شکر را تا زمانی که رنگ مواد روشن شود ادامه می دهیم، سپس تخم مرغ را به همراه وانیل به کاسه اضافه می کنیم و در حدی که با دیگر مواد یکدست شوند مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله شیر بریده شده را به کاسه اضافه کرده و در حدی که با دیگر ترکیب شود مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را به همراه پودر کاکائو و بکینگ پودر با هم ترکیب کرده و دو تا سه مرتبه الک می کنیم.

مرحله ششم

حالا ترکیب آرد را در دو تا سه مرحله به مواد درون کاسه اضافه کرده و با دور کند همزن مخلوط می کنیم تا بافت مواد کاملا یکدست شود. در ادامه فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود.

مرحله هفتم

در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس مایه شیرینی را درون قیف با ماسوره ساده می ریزیم. در ادامه مایه ووپی پای را به صورت ساده روی کاغذ روغنی با چند سانتی متر فاصله پایپ می کنیم.

مرحله هشتم

قسمت بر آمده حاصل از قیف زدن خمیر شیرینی را با دست نم دار صاف می کنیم، سپس سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند. در نهایت شیرینی ها را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شوند.

مرحله نهم

در این مرحله گاناش را از یخچال خارج می کنیم و درون قیف یک بار مصرف می ریزیم، سپس بین هر دو شیرینی را با گاناش پر می کنیم و آنها را به هم می چسبانیم. برای تزیین روی شیرینی ها می توانیم از شکلات ذوب شده و پودر پسته استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 2 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.