طرز تهیه نان فرانسوی مغزدار خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه نان فرانسوی مغزدار خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه نان فرانسوی مغزدار نان فرانسوی مغزدار یکی از انواع نان های خوشمزه و مقوی است که بافت نرم و لطیفی دارد، …

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله امروز می‌خواهیم در سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از این غذاهای محبوب و دوست‌داشتنی برویم؛ طرز تهیه …

طرز تهیه کماج تابه ای ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کماج تابه ای ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کماج تابه ای کماج تابه ای یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی کشورمان است که با رسپی های متنوعی …

طرز تهیه بامیه ترکی

طرز تهیه بامیه ترکی , دستور پخت بامیه ترکیه ای

بامیه ترکی یکی از انواع شیرینی های محبوب در خاورمیانه است که می توانید آنرا در ماه رمضان جایگزین بامیه معمولی کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بامیه ترکی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم بامیه ترکی
آرد سمولینا۱ و ½ پیمانه
آرد قنادی¼ پیمانه
شکر۲ قاشق مرباخوری
خمیر مایه فوری۱ قاشق چایخوری
شیر ۱ لیوان
روغن مایع۱ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
مواد لازم شربت بار
آب۱ لیوان
شکر۱ لیوان
گلاب¼ لیوان
گلوکز۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
پودر هل¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه بامیه ترکی

مرحله اول

برای تهیه بامیه ترکی خوشمزه در ابتدای کار به سراغ آماده کردن شربت بار می رویم، برای این منظور شکر و آب را درون یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شکر به طور کامل ذوب شود.

مرحله دوم

پس از اینکه شربت شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم می کنیم، سپس گلوکز را به همراه گلاب، زعفران دم کرده و پودر هل به قابلمه اضافه می کنیم. پس از گذشت ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله سوم

برای تهیه بامیه ابتدا آرد سمولینا را به همراه آرد قنادی، شکر و خمیر مایه فوری داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه شیر را به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

پس از ترکیب کردن مواد باید خمیری چسبناک به دست بیاید، اگر خمیر سفت بود می توانیم ۱ تا ۲ قاشق شیر اضافه کنیم تا بافت آن چسبناک و شل تر شود. در ادامه روغن را به خمیر اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه خمیر یکدست شد، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس یک پارچه ضخیم روی آن قرار داده و به مدت یک ساعت در یک جای نسبتا گرم قرار می دهیم تا خمیر استراحت کرده و حجم بگیرد.

مرحله ششم

پس از گذشت یک ساعت وانیل را به خمیر اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا به خورد خمیر برود. در ادامه خمیر را درون قیف می ریزیم و ماسوره ستاره را روی قیف نصب می کنیم، سپس یک قابلمه کوچک و گود روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله هفتم

به اندازه ای روغن درون قابلمه می ریزیم که بامیه ها هنگام سرخ شدن، درون روغن شناور باشند. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، خمیر را به صورت چرخشی و آرام درون روغن داغ قیف می زنیم.

مرحله هشتم

حالا صبر می کنیم تا بامیه ها سرخ شوند، پس از اینکه یک سمت بامیه ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز به طور کامل طلایی شود. در صورتی که حلقه های بامیه به هم چسبیدند باید آنها را از هم جدا کنیم.

مرحله نهم

برای جدا کردن حلقه های بامیه می توانیم از سیخ چوبی استفاده کنیم. در نهایت پس از اینکه بامیه ها سرخ شدند، آنها را درون شربت بار می ریزیم و اجازه می دهیم شربت را جذب کنند، سپس درون ظرف سرو می چینیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 1 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.