طرز تهیه بامیه ترکی خوشمزه و فوری مرحله به مرحله
طرز تهیه بامیه ترکی
بامیه ترکی یکی از انواع شیرینی های محبوب در خاورمیانه است که می توانید آنرا در ماه رمضان جایگزین بامیه معمولی کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بامیه ترکی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم بامیه ترکی | |
آرد سمولینا | ۱ و ½ پیمانه |
آرد قنادی | ¼ پیمانه |
شکر | ۲ قاشق مرباخوری |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق چایخوری |
شیر | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
مواد لازم شربت بار | |
آب | ۱ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
گلاب | ¼ لیوان |
گلوکز | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ¼ قاشق چایخوری |
طرز تهیه بامیه ترکی
مرحله اول
برای تهیه بامیه ترکی خوشمزه در ابتدای کار به سراغ آماده کردن شربت بار می رویم، برای این منظور شکر و آب را درون یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شکر به طور کامل ذوب شود.
مرحله دوم
پس از اینکه شربت شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم می کنیم، سپس گلوکز را به همراه گلاب، زعفران دم کرده و پودر هل به قابلمه اضافه می کنیم. پس از گذشت ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله سوم
برای تهیه بامیه ابتدا آرد سمولینا را به همراه آرد قنادی، شکر و خمیر مایه فوری داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه شیر را به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
پس از ترکیب کردن مواد باید خمیری چسبناک به دست بیاید، اگر خمیر سفت بود می توانیم ۱ تا ۲ قاشق شیر اضافه کنیم تا بافت آن چسبناک و شل تر شود. در ادامه روغن را به خمیر اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه خمیر یکدست شد، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس یک پارچه ضخیم روی آن قرار داده و به مدت یک ساعت در یک جای نسبتا گرم قرار می دهیم تا خمیر استراحت کرده و حجم بگیرد.
مرحله ششم
پس از گذشت یک ساعت وانیل را به خمیر اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا به خورد خمیر برود. در ادامه خمیر را درون قیف می ریزیم و ماسوره ستاره را روی قیف نصب می کنیم، سپس یک قابلمه کوچک و گود روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله هفتم
به اندازه ای روغن درون قابلمه می ریزیم که بامیه ها هنگام سرخ شدن، درون روغن شناور باشند. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، خمیر را به صورت چرخشی و آرام درون روغن داغ قیف می زنیم.
مرحله هشتم
حالا صبر می کنیم تا بامیه ها سرخ شوند، پس از اینکه یک سمت بامیه ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز به طور کامل طلایی شود. در صورتی که حلقه های بامیه به هم چسبیدند باید آنها را از هم جدا کنیم.
مرحله نهم
برای جدا کردن حلقه های بامیه می توانیم از سیخ چوبی استفاده کنیم. در نهایت پس از اینکه بامیه ها سرخ شدند، آنها را درون شربت بار می ریزیم و اجازه می دهیم شربت را جذب کنند، سپس درون ظرف سرو می چینیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- ساعت مچی صفحه تخت؛ راهنمایی برای خرید یک ساعت شیک و ساده!
- ۱۵ مدل اردورخوری شیک جذاب؛ بهترین انتخابها برای پذیرایی خاص و متفاوت شما
- ظروف سفالی آبی مینیاتوری؛ رنگ و لعاب خونهت رو با اینا عوض کن
- پیراهن چارخونه کودکانه؛ با این مدلها بچهها رو شیک و خوشگل کن!
- لباس مجلسی خاص زیبا برای مهمونیهای لاکچری؛ ۱۵ مدل خیرهکننده برای یه استایل جذاب
- منبع :
- leila_nsb