طرز تهیه زولبیا خانگی خوشمزه و ساده به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه زولبیا

طرز تهیه زولبیا مرحله به مرحله خانگی اپارات شیرازی خوشمزه به روش قنادی در منزل با تصویر

زولبیا یکی از شیرینی هایی است که درون شربت قرار می گیرد. این شیرینی به عنوان شیرینی مناسبتی و در ماه رمضان برای سفره ها ی افطار تهیه می شود. این شیرینی بافت سفتی دارد و وقتی در شربت قرار می گیرد، مزه خوبی می گیرد. این شیرینی را به همراه بامیه در ماه رمضان در شیرینی فروشی ها عرضه می کنند. اما پخت آن در منزل طرفداران زیادی دارد. برای تهیه زولبیا خوب و با کیفیت لازم است به یک سری نکات ریز و مهم توجه شود که در این دستور روی آن تاکید شده است، برای مشاهده آموزش طرز تهیه زولبیا در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم زولبیا
آرد قنادینصف لیوان
نشاسته گندم یا نشاسته گلنصف لیوان
آب ولرمنصف لیوان
ماست پرچرب۴ قاشق غذا خوری
روغن جامد یا کره۱ قاشق مربا خوری
گلاب۱ قاشق غذا خوری
زعفران غلیظ۱ قاشق مربا خوری
خمیر مایه۱ قاشق چای خوری
شکر۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای شربت بار یا شهد
آب۱ پیمانه
شکر۲ پیمانه
آبلیمو۱ قاشق سوپ خوری
گلوکز۱ قاشق سوپ خوری
گلابیک هشتم پیمانه
زعفران دم کرده غلیظیک پنجم قاشق سوپ خوری

طرز تهیه زولبیا

مرحله اول

برای تهیه زولبیای خوشمزه به روش بازاری در ابتدای کار، یک کاسه کوچک برداشته و شکر و آب ولرم را درون آن می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس خمیر مایه را روی آن می پاشیم و کآرام کمی هم می زنیم و سپس کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله روی آن را می پوشانیم و ۱۰ دقیقه استراحت می دهیم. بعد از ۱۰ دقیقه خمیر مایه به عمل آمده است و کف کرده است. یک کاسه دیگر برداشته و نشاسته و ماست را درون آن می ریزیم و مخلوط می کنیم تا کاملا یک دست شود.

مرحله سوم

اگر خمیر کمی سفت بود، ماست را بیشتر اضافه می کنیم. سپس خمیر مایه عمل آمده و روغن و آرد را اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. در آخر گلاب و زعفران غلیظ را اضافه می کنیم. اگر مواد شل بود کمی آرد اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

درب کاسه را می بندیم و حدود ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. لگر وقت کمی دارید یک ساعت استراحت نیز کافی است. اما برای ترد شدن زولبیا ها و بالا رفتن کیفیت آن ها، توصیه می شود که ۸ ساعت استراحت رعایت شود.

مرحله پنجم

سپس مواد را از یخچال خارج کرده و کمی مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس درون ظرف سس می ریزیم. در این مرحله شربت بار یا شهد را تهیه می کنیم. ابتدا آب را به همراه شکر درون یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر کاملا حل شود.

مرحله ششم

در این مرحله وقتی شکر به طور کامل حل شد و شربت شروع به جوشیدن کرد، دیگر نباید با قاشق آن را هم زد. آبلیمو به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا به غلظتی که می خواهیم برسد. سپس گلوکز یا عسل را به آن اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

۵ دقیقه دیگر می گذاریم روی حرارت ملایم بجوشد و غلیظ شود. سپس حرارت را خاموش کرده و گلاب و زعفران را به آن اضافه می کنیم. می گذاریم تا به از داغی بیفتد برسد تا بتوان زولبیا ها را در آن غوطه ور کرد. داخل یک تابه یا قابلمه کوچک را به ارتفاع دو بند انگشت روغن می ریزیم.

مرحله هشتم

سپس روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. اگر روغن داغ نباشد زولبیا پف نمی کند و توخالی نمی شود. سپس زولبیا ها را ضرف سس درون روغن داغ می ریزیم به صورت یک توری، و دو طرف آن را درون روغن سرخ می کنیم. مایه زولبیا را باید از بیرون به سمت داخل بریزیم تا شکل بهتری داشته باشد.

مرحله نهم

بعد از این که زولبیا ها سرخ شد، آن را درون شهد گرم می اندازیم. شهد نباید سرد یا خیلی داغ باشد. یک دقیقه زولبیا در شربت ماند، کافی است و آن را از شهد خارج کرده و روی توری می گذاریم تا شربت اضافه آن خارج شود. سپس درون یک ظرف در دار در یخچال نگه داری می کنیم.

بروز رسانی توسط در یکشنبه 22 فروردین 1400

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.