طرز تهیه لگیمات

طرز تهیه لگیمات با ماست ترکیه مرحله به مرحله با ارد گندم ماه رمضان کویتی با شیر

لگیمات یکی از شیرینی هایی است که درون شربت قرار می گیرد. این شیرینی به عنوان شیرینی مناسبتی و در ماه رمضان برای سفره ها ی افطار تهیه می شود. این شیرینی بافت ترد و پوکی دارد و وقتی در شربت قرار می گیرد، مزه خوبی می گیرد. این شیرینی نیاز به فر ندارد و در روغن سرخ می شود. خمیر آن بسیار لطیف است و بدون جوش شیرین یا بکینگ پودر با خمیر مایه فوری تهیه می شود که باعث می شود سالم تر از شیرینی های دیگر باشد و هضم آن راحت تر باشد. برای مشاهده آموزش طرز تهیه لگیمات در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم لگیمات
آرد سفید۲ پیمانه
نشاسته ذرتیک و نیم قاشق غذا خوری
کاستردیک و نیم قاشق غذا خوری
مایه خمیر فوری۲ قاشق چای خوری
شکر۱ قاشق غذا خوری
نمک۱ پنس
پودر هل۱ قاشق چای خوری
ماست ولرم۱ پیمانه
گلابیک چهارم پیمانه و ۲ قاشق غذا خوری
روغن مایعیک چهارم پیمانه
زعفران آّب کرده۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ۱ عدد
مواد لازم برای شهد
آبنصف پیمانه
گلابنصف پیمانه
شکر۱ پیمانه
زعفران دم کرده۱ قاشق غذا خوری
جوهر لیمونوک کارد
پودر هلنصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه لگیمات

مرحله اول

برای تهیه لگیمات خوشمزه در ابتدای کار، شهد را تهیه می کنیم. برای این کار یک قابلمه را برداشته و آب و شکر و گلاب را درون آن می ریزیم. سپس می گذاریم روی حرارت تا به جوش آید و کمی غلیظ شود. تقریبا غلظت شهد باید مانند شهد بامیه شود.

مرحله دوم

در انتهای کار، زعفران و هل و جوهر لیمو را به آن اضافه می کنیم. سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. در ادامه در یک کاسه آرد و نشاسته ذرت و پودر کاسترد را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در یک کاسه دیگر، تخم مرغ و شکر را با هم اضافه کرده و با هم می زنیم تا از لختگی خارج شود. سپس ماست و زعفران و گلاب را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. ماست باید نیم ساعت قبل از یخچال خارج شده باشد تا دمای آن به دمای محیط برسد.

مرحله چهارم

پودر هل و نمک و خمیر مایه را به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سپس مخلوط آرد را کم کم به آن اضافه می کنیم تا یک خمیر یکدست بوجود آید. اگر خمیر خیلی سفت بود کمی گلاب به آن می زنیم. سپس روی خمیر را با سلفون می پوشانیم و یک ساعت استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله پنجم

وقتی استراحت خمیر تمام شد، آن را با قاشق مخلوط کرده و درون یک قیف می ریزم. سر قیف را یکی دو سانت می بریم. یک تابه گود برداشته و درون آن را روغن می ریزیم. سپس روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. لگیمات ها را مانند بامیه از قیف خارج می کنیم.

مرحله ششم

سپس با قیچی به اندازه دو سانت برش می دهیم تا درون روغن بیفتد و سرخ شود. لگیمات وقتی سرخ شد، از تابه خارج کرده و در شهد خنک می اندازیم و بعد از دو دقیقه از شهد خارج کرده و درون صافی کنار می گذاریم تا شهد اضافه آن خارج شود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 11 اردیبهشت 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.