طرز تهیه کیک سمولینا خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه کوکو پنیر کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، این کوکو …
طرز تهیه کیک تخته ای خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک تخته ای کیک تخته ای یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که برای میان وعده بسیار …
طرز تهیه موس کیک موکا، کیکی چشم نواز برای پذیرایی
طرز تهیه موس کیک موکا موس کیک موکا یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که از چند لایه مختلف و با …
طرز تهیه کیک سمولینا
کیک سمولینا یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که بافت نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک سمولینا در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کیک سمولینا | |
آب و پوست پرتقال | ۲ عدد |
کره | ۲۰۰ گرم |
آرد سمولینا ریز | ۱۶۰ گرم |
آرد سفید | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱۸۰ گرم |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک سمولینا
مرحله اول
برای تهیه کیک سمولینا خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط یکی شود. در ادامه آرد سمولینا را به همراه آب پرتقال درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم آرد سمولینا به مدت ۱۵ دقیقه درون آب پرتقال خیس بخورد. پس از گذشت این زمان فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس کره را درون یک کاسه می ریزیم.
مرحله سوم
حالا شکر را به همراه وانیل به کاسه اضافه کرده و با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا سفید و پفکی شود، سپس تخم مرغ ها را دانه به دانه به کاسه اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام به مدت ۳۰ ثانیه هم می زنیم.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید بین کار کاسه را چندین مرتبه دورگیری کنید تا تخم مرغ ها به صورت یکدست هم زده شده و بوی نامطبوع آنها از بین برود. حالا مخلوط آرد سمولینا و آب پرتقال را به کاسه اضافه کرده و هم می زنیم.
مرحله پنجم
در ادامه آرد سفید را به همراه آرد بادام، بیکینگ پودر و نمک ۳ مرتبه الک کرده، سپس کم کم به کاسه می افزاییم و با کمک لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شود.
مرحله ششم
حالا درون قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن جداکننده چرب کرده، سپس مایه کیک را درون آن می ریزیم. در ادامه به دلخواه مقداری پرک بادام روی مایه کیک ریخته و قالب را طبقه میانی فر قرار می دهیم.
مرحله هفتم
در ادامه اجازه می دهیم کیک به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. پس از گذشت این زمان برای اطمینان از پخت کیک یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم.
مرحله هشتم
در صورتی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک به مدت ۱۵ دقیقه خنک شود. پس از گذشت این زمان کیک را به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- lilicandy_2021