طرز تهیه مارمالاد نارنگی خوشمزه و خوشرنگ مرحله به مرحله

طرز تهیه مارمالاد نارنگی خوشمزه و خوشرنگ مرحله به مرحله

طرز تهیه مارمالاد نارنگی مارمالاد نارنگی یکی از مارمالادهای بسیار خوشرنگ و خوشمزه فصل پاییز است که با رسپی های متنوعی درست می …

طرز تهیه مربای توت فرنگی ساده و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه مربای توت فرنگی ساده و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه مربای توت فرنگی مربای توت فرنگی علاوه بر اینکه خیلی خوشمزه است، ظاهر بسیار زیبایی نیز دارد، برای مشاهده آموزش درست …

طرز تهیه زیتون پرورده ساده رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه زیتون پرورده ساده رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه زیتون پرورده ساده زیتون پرورده از خوراکی های خوشمزه ایرانی است که در کنار انواع غذاهای سنتی و ایرانی سرو می …

طرز تهیه سس سیر

طرز تهیه سس سیر با مایونز طرز تهیه سس سیر با رب گوجه طرز تهیه سس سیر رستورانی طرز تهیه سس سیر و جعفری طرز تهیه سس سیر با ماست طرز تهیه سس سیر و ریحان طرز تهیه سس سیر با پودر سیر طرز تهیه سس سیر و فلفل کیمبال

سس سیر یکی از انواع سس های خوشمزه رستورانی است که برای تهیه انواع غذا و سالاد استفاده می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس سیر در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم سس سیر
تخم مرغ۲ عدد
سیر۱۰ گرم
آب لیمو ترش تازه۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع۲۰۰ گرم
نمک۳ تا ۵ گرم

طرز تهیه سس سیر

مرحله اول

برای تهیه سس سیر خوشمزه ابتدای کار پوست سیر ها را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به همراه تخم مرغ ها درون بلندر می ریزیم. در ادامه آب لیمو ترش تازه را به همراه نمک به مواد سس اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد سس را مخلوط می کنیم، سپس در حین مخلوط کردن روغن مایع را کم کم به سس اضافه می کنیم، سپس به هم زدن ادامه می دهیم تا سس منسجم شود و بافت آن سفت و کش دار شود.

مرحله سوم

در نهایت سس سیر را مزه می کنیم و در صورت کمبود نمک مجددا به آن اضافه می کنیم. در ادامه سس سیر را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به همراه انواع غذاهای سوخاری سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 24 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.