طرز تهیه بستنی کاکائویی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه دسر بیسکویتی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه دسر بیسکویتی دسر بیسکویتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، …
طرز تهیه چیز کیک شعریه خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله
طرز تهیه چیز کیک شعریه چیز کیک شعریه یکی از انواع دسرهای خوشمزه و متفاوت است که با رسپی های مختلفی درست می …
طرز تهیه بامیه مرغ، پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه بامیه مرغ بامیه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود، از بامیه …
طرز تهیه بستنی کاکائویی
بستنی کاکائویی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که در سراسر جهان طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی کاکائویی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم بستنی کاکائویی | |
شیر پرچرب | ۱ لیتر |
شکر | ۲۰۰ گرم |
ثعلب | ۱۰ گرم |
پودر کاکائو | ۳۰ گرم |
شکلات صبحانه یا نوتلا | ۱۵۰ گرم |
خامه قنادی | ۲۰۰ گرم |
بیسکوییت کیت کت و شکلات چیپسی | به مقدار کافی |
طرز تهیه بستنی کاکائویی
مرحله اول
برای تهیه بستنی کاکائویی به روش خانگی در ابتدای کار شیر پرچرب را درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم شیر به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند تا بجوشد.
مرحله دوم
پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم شیر کاملا خنک شود. حالا شیر خنک شده را درون غذاساز یا میکسر می ریزیم، سپس شکلات صبحانه، پودر کاکائو، شکر و ثعلب را با هم مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
در ادامه مواد مخلوط شده را به غذاساز اضافه کرده و به خوبی میکس می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا مایه یکدست شده را درون یک ظرف لبه کوتاه می ریزیم، سپس ظرف را درون فریزر قرار می دهیم.
مرحله چهارم
حالا هر ۴۵ دقیقه یا یک ساعت یک بار ظرف را از فریزر خارج کرده و به خوبی هم می زنیم تا بستنی حالت یخی پیدا نکند. برای سهولت کار می توانید از همزن برقی یا گوشت کوب برقی استفاده کنید تا بستنی کاملا هم زده شود.
مرحله پنجم
پس از دفعه ششم خامه قنادی را به بستنی اضافه کرده و مجددا به خوبی هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. حالا بستنی را درون یک ظرف درب بسته گذاشته و مجددا درون فریزر قرار می دهیم و پس از آن دو مرتبه دیگر هم می زنیم.
مرحله ششم
پس از دفعه هشتم بستنی را به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا کاملا سفت شود. توجه داشته باشید در صورتی که بستنی حالت یخمکی پیدا کرد آنرا به خوبی هم نزده اید. نوش جان.
- منبع :
- fatii.banoo_