طرز تهیه بستنی سنتی خوشمزه به روش سنتی مرحله به مرحله
طرز تهیه سمنو خوشمزه به روش سنتی مرحله به مرحله
طرز تهیه سمنو سمنو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا آنرا برای سفره هفت سین درست می کنند، …
طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه کوکو پنیر کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، این کوکو …
طرز تهیه چیز کیک قهوه خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه چیز کیک قهوه چیز کیک قهوه یکی از کیکهای خوشمزه و با طعم و عطر فوقالعاده است که خیلی راحت و …
طرز تهیه بستنی سنتی
بستنی سنتی یکی از انواع دسرهای سنتی و قدیمی ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی سنتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم بستنی سنتی | |
شیر پر چرب | ۴ لیوان |
شکر | ۱ و نیم لیوان |
گلاب | ⅓ لیوان |
ثعلب | ۲ قاشق چایخوری |
زعفرون دم کرده | به مقدار کافی |
خلال پسته | ۲ قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه بستنی سنتی
مرحله اول
برای تهیه بستنی سنتی خانگی ابتدای کار شکر و ثعلب را با هم مخلوط می کنیم. در ادامه شیر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شیر جوش بیاید، سپس مخلوط شکر و ثعلب را اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا شیر را مخلوط می کنیم تا ذرات شکر کاملا حل شود. در ادامه گلاب و زعفران را به مخلوط شیر اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و حرارت را خاموش می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم مخلوط شیر کاملا خنک شود.
مرحله سوم
در این مرحله زمانی که مخلوط شیر کاملا خنک شد آن را درون یک کاسه استیل می ریزیم، سپس به مدت ۲ ساعت درون یخچال فریزر قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان بستنی را از یخچال فریزر خارج می کنیم.
مرحله چهارم
حالا بستنی را با دور کند همزن برقی به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم، سپس به مدت ۳۰ دقیقه مجددا درون یخچال فریزر قرار می دهیم. در ادامه پس از گذشت این زمان مجددا بستنی را از یخچال فریزر خارج می کنیم و با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله این مراحل را به ترتیب ۸ تا ۱۰ بار تکرار می کنیم. در ادامه در مرحله آخر بستنی را درون غذاساز می ریزیم و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه خوب میکس می کنیم، سپس بستنی را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم.
مرحله ششم
حالا خامه صبحانه را روی کاغذ روغنی می ریزیم، سپس آن را به صورت نازک پهن می کنیم و درون یخچال فریزر قرار می دهیم تا سفت شود. در ادامه خامه را از یخچال خارج کرده و خرد می کنیم، سپس به همراه خلال پسته روی بستنی می ریزیم.
مرحله هفتم
در این مرحله بستنی را به مدت ۱۲ ساعت درون یخچال فریزر قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد. پس از گذشت این زمان بستنی را از یخچال فریزر خارج می کنیم، سپس به سلیقه خود تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- ashpazi_miti