طرز تهیه قرابیه عسل و دارچین مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک گاتوشا خوشمزه ترکیه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک گاتوشا کیک گاتوشا یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می …
طرز تهیه قرابیه عسل و دارچین
قرابیه عسل و دارچین یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی کشورمان است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه عسل و دارچین در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم قرابیه عسل و دارچین | |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۱۵۰ گرم |
روغن مایع | ۱۸۰ گرم |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق مرباخوری |
عسل | ۳ قاشق غذاخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
آرد سفید | ۵۰۰ گرم |
مواد لازم برای رومال | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر کاکائو | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه قرابیه عسل و دارچین
مرحله اول
برای تهیه قرابیه عسل و دارچین خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر به طور کامل گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی به مدت ۷ تا ۸ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا غلیظ و کش دار شود، سپس روغن مایع را به همراه عسل و پودر دارچین به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مرحله سوم
در این مرحله آرد و بیکینگ پودر را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به کاسه اضافه کرده و ورز می دهیم. زمانی که خمیر نرم و یکدست که به دست نمی چسبد حاصل شد اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم.
مرحله چهارم
حالا از خمیر به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و در دست به شکل بیضی فرم می دهیم، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیرهای فرم داده شده را با حفظ فاصله از هم درون سینی می چینیم.
مرحله پنجم
در ادامه روی خمیرها را با چنگال خط انداخته و با مخلوط زرده تخم مرغ و پودر کاکائو رومال می کنیم. حالا سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم قرابیه ها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به شیرینی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. زمانی که قرابیه ها خنک شدند آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- khoshmazeha