طرز تهیه کیک قهوه خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک قهوه خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک قهوه کیک قهوه یکی از انواع کیک های خوشمزه و خوش عطر است که در سراسر خاورمیانه طرفدارهای زیادی دارد، …

طرز تهیه کلوچه کشمشی خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله

طرز تهیه کلوچه کشمشی خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله

طرز تهیه کلوچه کشمشی کلوچه کشمشی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که طرفدارهای زیادی در ایران دارد، برای …

طرز تهیه شیرینی دادلی خوشمزه تبریزی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی دادلی خوشمزه تبریزی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی دادلی شیرینی دادلی یکی از انواع شیرینی های سنتی بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا برای پذیرایی استفاده …

طرز تهیه قرابیه عسل و دارچین

طرز تهیه قرابیه عسل و دارچین , دستور پخت قرابیه عسل و دارچین

قرابیه عسل و دارچین یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی کشورمان است که با مواد متنوعی درست می  شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه عسل و دارچین در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم قرابیه عسل و دارچین
تخم مرغ۲ عدد
شکر۱۵۰ گرم
روغن مایع۱۸۰ گرم
بیکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
پودر دارچین۱ قاشق مرباخوری
عسل۳ قاشق غذاخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
آرد سفید۵۰۰ گرم
مواد لازم برای رومال
زرده تخم مرغ۱ عدد
پودر کاکائو۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه قرابیه عسل و دارچین

مرحله اول

برای تهیه قرابیه عسل و دارچین خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر به طور کامل گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی به مدت ۷ تا ۸ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا غلیظ و کش دار شود، سپس روغن مایع را به همراه عسل و پودر دارچین به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله آرد و بیکینگ پودر را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به کاسه اضافه کرده و ورز می دهیم. زمانی که خمیر نرم و یکدست که به دست نمی چسبد حاصل شد اضافه کردن آرد را متوقف می‌ کنیم.

مرحله چهارم

حالا از خمیر به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و در دست به شکل بیضی فرم می دهیم، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیرهای فرم داده شده را با حفظ فاصله از هم درون سینی می چینیم.

مرحله پنجم

در ادامه روی خمیرها را با چنگال خط انداخته و با مخلوط زرده تخم مرغ و پودر کاکائو رومال می کنیم. حالا سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم قرابیه ها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به شیرینی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. زمانی که قرابیه ها خنک شدند آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 8 مهر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.