طرز تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی ماکارون شیرینی ماکارون یکی از معروف ترین شیرینی های کشور فرانسه است که از نظر ظاهری شبیه به شیرینی لطیفه …

طرز تهیه کیک موکا خوشمزه با سس کاکائویی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک موکا خوشمزه با سس کاکائویی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک موکا کیک موکا یکی از انواع کیک های خوشمزه و مخصوص کافی شاپی است که معمولا با نوشیدنی های داغ …

طرز تهیه کیک نارنگی خوشمزه با بافت نرم مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک نارنگی خوشمزه با بافت نرم مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک نارنگی کیک نارنگی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه میوه ای است که با مواد و رسپی های …

طرز تهیه قرابیه انجیر

طرز تهیه قرابیه انجیر , دستور پخت قرابیه انجیر

قرابیه انجیر یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه انجیر در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم قرابیه انجیر
کره۲۵۰ گرم
روغن مایع½ پیمانه
شکر دانه ریز½ پیمانه
ماست۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
پودر کاکائو۱ قاشق چایخوری
وانیل۱  بسته
بکینگ پودر½ بسته
آرد۵ تا ۶ پیمانه
مواد لازم میانی قرابیه
انجیر خشک۱۳ عدد
شکر دانه ریز۳ قاشق غذاخوری
کره۱ قاشق غذاخوری
آب½ پیمانه
 مغز گردو یا فندق۱ پیمانه
پودر دارچین۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه قرابیه انجیر

مرحله اول

برای تهیه قرابیه انجیر ساده ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج می کنیم، سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم کره با دمای محیط هماهنگ شده و به طور کامل نرم شود.

مرحله دوم

حالا کره را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه ماست را به همراه روغن مایع به مخلوط کره اضافه می کنیم و هم می زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه وانیل و پودر کاکائو درون مخلوط کره اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا بافت تخم مرغ از لختگی خارج شود و مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه بکینگ پودر را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس آرد را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه آرد را به تدریج به مخلوط کره اضافه می کنیم، سپس زمانی که خمیری نرم و لطیف حاصل شد اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد میانی را آماده می کنیم، برای این منظور انجیر را می شوییم، سپس به صورت تکه های ریز خرد می کنیم و به همراه شکر، آب و کره درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا اجازه می دهیم انجیر درون شربت بپزد تا آب اضافی آن تبخیر شود. در ادامه زمانی که آب اضافی انجیر تبخیر شد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس مغز گردو خرد شده را به همراه پودر دارچین به انجیر اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله اجازه می دهیم مواد میانی کاملا خنک شود. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله هشتم

حالا به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و مقداری از مواد میانی درون آن می ریزیم، سپس خمیر را به صورت انجیر جمع می کنیم و درون سینی فر قرار می دهیم. در ادامه به همین ترتیب قرابیه ها را آماده می کنیم تا مواد تمام شود.

مرحله نهم

در این مرحله سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم قرابیه ها درون فر بمانند تا روی آن ها طلایی شود. در ادامه سینی را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم قرابیه ها کاملا خنک شوند.

مرحله دهم

در نهایت مقداری پودر قند درون الک می ریزیم و روی قرابیه های الک می کنیم. در ادامه قرابیه های انجیر را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به همراه چای زعفرانی تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 4 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.