طرز تهیه شیرینی کلمپه خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی کلمپه خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی کلمپه شیرینی کلمپه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی کشورمان است که اصالت آن به کشور کرمان تعلق …

طرز تهیه شیرینی شاه پسند مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی شاه پسند مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی شاه پسند شیرینی شاه پسند یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که برای پذیرایی در شب …

طرز تهیه شکلات نارگیلی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه شکلات نارگیلی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه شکلات نارگیلی شکلات نارگیلی یکی از انواع شکلات های خوشمزه و محبوب است که با رسپی های متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه کوکی‌ قرمز

طرز تهیه کوکی‌ قرمز , دستور پخت کوکی‌ قرمز ولنتاین

کوکی‌ قرمز یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که به دلیل قرمز بودن آن بسیار مناسب شب یلدا می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی‌ قرمز در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کوکی‌ قرمز
تخم مرغ۲ عدد
آرد۲ پیمانه سرخالی
شکر۱ پیمانه
کره۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر۱٫۵ قاشق چایخوری
وانیل۱ قاشقق چایخوری
پودر کاکائو۱ قاشق غذاخوری
نمکنوک قاشق چایخوری
رنگ قرمز خوراکی۱٫۵ قاشق چایخوری
پودر قندبرای تزیین

طرز تهیه کوکی‌ قرمز

مرحله اول

برای تهیه کوکی قرمز خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا کره کاملا نرم شود. در ادامه آرد را به همراه پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک درون الک می ریزیم.

مرحله دوم

حالا مواد خشک را ۳ مرتبه الک کرده و کنار می گذاریم. در ادامه کره را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن برقی به مدت ۲ دقیقه به خوبی هم می زنیم، سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به کاسه می افزاییم.

مرحله سوم

پس از اضافه کردن هر دانه تخم مرغ آنرا به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم تا بوی نامطبوع تخم مرغ ها از بین بروند، سپس وانیل را به همراه رنگ خوراکی قرمز به کاسه اضافه کرده و هم می زنیم تا مایه اولیه کوکی قرمز رنگ شود.

مرحله چهارم

حالا مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و چسبنده حاصل شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم خمیر کوکی به مدت ۴ تا ۵ ساعت درون یخچال استراحت کند.

مرحله پنجم

۱۵ دقیقه قبل از اتمام استراحت خمیر، فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. در ادامه از خمیر کوکی به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و در دست به صورت قلقلی فرم می دهیم.

مرحله ششم

حالا سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیرهای کوکی را درون پودر قند می غلطانیم و با فاصله از هم درون سینی فر می چینیم. در ادامه سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه بپزند.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به آنها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. در نهایت کوکی ها را از کاغذ روغنی جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 27 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.