طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید به روش قزوینی

طرز تهیه شیرینی نخودچی

طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید خانگی بدون فر بازاری قزوین لاته آپارات با مایکروفر

شیرینی نخودچی یا نان نخودچی یکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی شهر قزوین می باشد.یکی از معروفترین و خوش خوراک ترین شیرینی های ایرانی که در عید نوروز از قدیم در ایران تهیه می شود و بسیار پر طرفدار است. این شیرینی بسیار خوشمزه و سالم می باشد که شما می توانید برای عصرانه در کنار چای میل کنید. پینشنهاد می کنیم از شیرینی نخودچی بجای قند در کنار چای مصرف کنید که هم خوشمزه تر است و هم برای بدن مفید می باشد. در این مقاله برای شما کاربران همیشگی سایت نکته چی طرز تهیه شیرینی نخودچی را آماده کرده ایم. دستور پخت این شیرینی از صفر تا صد می باشد و همه افراد مبتدی و پیرشفته قادر به پخت این شیرینی خواهند بود. شیرینی نخودچی از آرد نخوردچی تهیه می شود و آرد نخودچی از همن نخودچی هایی که در نوروز در کنار کشمش مصرف می کنید, درست می شود. این شیرینی بسیار خوشمزه را درست کرده و نوش جان کنید.

مواد لازم برای ۱۲ نفر
آرد نخودچی۱ پیمانه
پودر قند
۱/۲ پیمانه
روغن جامد
۲/۳ پیمانه
هل سائیده شده
۱/۲ قاشق چایی خوری
زعفرانبه مقدار لازم

دستور پخت شیرینی نخودچی

مرحله اول

ابتدا به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روغن جامد و پودر قند را با همزن برقی آنقدر هم می‌زنیم تا ترکیب خامه‌ای و پفکی ایجاد شود. سپس کم‌کم آرد نخودچی و پودر هل را به آن اضافه کنید و با سرعت کم مخلوط کنید.

مرحله دوم

در نهایت خمیری نسبتا خشک بدست می‌آید، آن را تا حدی که پیوستگی داشته باشد مخلوط کنید ولی ورز ندهید وگرنه شیرینی شما سفت می‌شود. خمیر را در نایلون پیچیده و برای ۸ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله سوم

پس از استراحت خمیر را با وردنه به قطر ۱ سانتیمتر پهن کرده و با قالبهای کوچک قالب بزنید. اگر قالب شیرینی‌ پزی کوچک ندارید خمیر را به‌صورت‌ توپ‌هایی به اندازه فندق درآورید. در تمام مراحل کار به دقت تمرکز کنید که بهترین شیرینی را بپزید.

مرحله چهارم

شیرینی‌ های قالب زده و توپهای نخود چی را با احتیاط و به آرامی به سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانیده شده منتقل می‌کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه در فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید.

مرحله پنجم

بعد از ۱۵ دقیقه شیرینی‌های شما تغییر رنگ نمی‌دهند فقط کمی سطح زیرین آنها طلایی می‌شود. شیرینی های نخودچی خوشمزه و خوش عطر شما آماده شده است. شیرینی ها را در کنار چای سرو و میل کنید. نوش جان

نکات تهیه شیرینی نخود چی

خمیر این شیرینی معمولا منسجم نیست و قالب زدن آن کمی مشکل است.

بسته به نوع آرد میزان انسجام خمیر متفاوت است و باید با توجه به بافتی که انتظار دارید مقدار آرد و روغن را کم‌و زیاد کنید.

خمیر را میتوانید همان لحظه پخت کنید یا اینکه چند ساعت بماند سپس پخت کنید.

هر چقدر خمیر بیشتر بماند پس از پخت حالت بهتری پیدا می کند.

بروز رسانی توسط در چهارشنبه 22 بهمن 1399

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.