طرز تهیه کیک شکلاتی روسی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک شکلاتی روسی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک شکلاتی روسی کیک شکلاتی روسی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی …

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون در این مطلب از سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از خورش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی، خورش …

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لگیمات ماه رمضان

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لگیمات ماه رمضان

طرز تهیه لگیمات لگیمات یکی از شیرینی هایی است که درون شربت قرار می گیرد. این شیرینی به عنوان شیرینی مناسبتی و در …

طرز تهیه کیک انجیر

طرز تهیه کیک با پوره انجیر طرز تهیه کیک مربای انجیر کیک انجیر خانم صادقی کیک با مارمالاد انجیر کیک انجیر و گردو

کیک انجیر یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک انجیر در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کیک انجیر
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ لیوان
وانیل½ قاشق چایخوری
روغن مایع½ لیوان
ماست۱ لیوان
بیکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
آرد۲٫۵ لیوان
انجیر۵ عدد درشت

طرز تهیه کیک انجیر

مرحله اول

برای تهیه کیک انجیر خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه نسبتا بزرگی می ریزیم.

مرحله دوم

حالا مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود. در ادامه ماست و روغن مایع را به ترتیب به کاسه اضافه کرده و پس اضافه کردن هر کدام آنرا به ۳۰ ثانیه هم می زنیم.

مرحله سوم

حالا آرد و بیکینگ پودر را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس طی ۲ مرحله به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک کاملا یکدست و یکنواخت شود.

مرحله چهارم

حالا درون و اطراف قالب را با کره سرد چرب می کنیم، سپس نصف مقدار مایه کیک را درون قالب می ریزیم. در ادامه انجیرها را به صورت ورقه ای برش زده و با فاصله از هم بدون هیچ گونه فشاری روی مایه کیک می چینیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مابقی مایه کیک را درون قالب ریخته و روی آنرا کاملا صاف می کنیم. در ادامه قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه درون فر بماند تا به طور کامل پخته شود.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم، در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس کیک را از فر خارج می کنیم.

مرحله هفتم

زمانی که کیک کاملا خنک شد، آنرا به ظرف مورد نظرمان منتقل می کنیم، سپس با اسلایس های انجیر تزیین می کنیم. در نهایت کیک را به اندازه های دلخواه برش زده و به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 22 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.