طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه کافی شاپی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه کافی شاپی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک شکلاتی کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که معمولا به عنوان عصرانه …

طرز تهیه کوکی گردویی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکی گردویی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکی گردویی کوکی گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی پخته می …

طرز تهیه توپک بیسکویتی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه توپک بیسکویتی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه توپک بیسکویتی توپک بیسکویتی یکی از انواع شرینی های خوشمزه و مجلسی است که با مواد و رسپی های متنوعی درست …

طرز تهیه کیک انجیر

طرز تهیه کیک با پوره انجیر طرز تهیه کیک مربای انجیر کیک انجیر خانم صادقی کیک با مارمالاد انجیر کیک انجیر و گردو

کیک انجیر یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک انجیر در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کیک انجیر
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ لیوان
وانیل½ قاشق چایخوری
روغن مایع½ لیوان
ماست۱ لیوان
بیکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
آرد۲٫۵ لیوان
انجیر۵ عدد درشت

طرز تهیه کیک انجیر

مرحله اول

برای تهیه کیک انجیر خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه نسبتا بزرگی می ریزیم.

مرحله دوم

حالا مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود. در ادامه ماست و روغن مایع را به ترتیب به کاسه اضافه کرده و پس اضافه کردن هر کدام آنرا به ۳۰ ثانیه هم می زنیم.

مرحله سوم

حالا آرد و بیکینگ پودر را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس طی ۲ مرحله به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک کاملا یکدست و یکنواخت شود.

مرحله چهارم

حالا درون و اطراف قالب را با کره سرد چرب می کنیم، سپس نصف مقدار مایه کیک را درون قالب می ریزیم. در ادامه انجیرها را به صورت ورقه ای برش زده و با فاصله از هم بدون هیچ گونه فشاری روی مایه کیک می چینیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مابقی مایه کیک را درون قالب ریخته و روی آنرا کاملا صاف می کنیم. در ادامه قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه درون فر بماند تا به طور کامل پخته شود.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم، در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس کیک را از فر خارج می کنیم.

مرحله هفتم

زمانی که کیک کاملا خنک شد، آنرا به ظرف مورد نظرمان منتقل می کنیم، سپس با اسلایس های انجیر تزیین می کنیم. در نهایت کیک را به اندازه های دلخواه برش زده و به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 22 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.